Hesabım
    Netflix'in Yeni Çizgi Roman Uyarlaması 'Warrior Nun'dan Fragman!

    Netflix'ten yeni bir çizgi roman uyaralaması..

    Netflix, arşivine bir çizgi roman uyarlaması daha ekliyor. Ben Dunn'ın aynı adlı çizgi roman serisine dayanan Warrior Nun adlı projeden ilk fragman da platform tarafından paylaşıldı. Uyarlamanın arkasında, Van Helsing ve Continuum gibi benzer içeriklere de imza atan Simon Barry bulunuyor. Dizinin prömiyeri 2 Temmuz 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak.

    Dizinin ve çizgi romanın hiyaesinin odağında Ava adında genç bir kadın bulunuyor. Ölümden döndükten sonra bir kilisede uyanan ve sırtında gizemli bir simge bulunan Ava, bu simge sayesinde katı nesnelerin içinden, duvarların arasından geçmek gibi olağanüstü yeteneklere sahip olur ve dünyayı şeytanlardan koruyan rahipler ve rahibeler topluluğu tarafından işe alınır. Savaşçı rahibeler Beatrice, Mary, Lilith ve Camila'nın yanında yer alan Ava, cennete geçiş bulan kötü bir ruha karşı savaşmaya başlar ve olaylar tam bu noktada başlar. Yayınlanan ilk fragmandan, dizinini adrenalin seviyesi hakkında biraz ipucu alabiliyoruz

    Oyuncu kadrosuna gelince, karşımızda; Tristán Ulloa, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea, Toya Turner, Thekla Reuten, Sylvia De Fanti, Emilio Sakraya, Olivia Delcan, Joaquim De Almeida, May Simón Lifschitz, Dimitri Abold ve Charlotte Vega gibi isimlerin bulunuyor.

    Warrior Nun, 2 Temmuz 2020'de Netflix Türkiye'de prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top