Hesabım
    Jake Gyllenhaal'ın Yeni TV Projesi Belli Oldu

    Gyllenhaal, New Yorker makalesinden uyarlanacak bir dizide başrol olacak

    Jake GyllenhaalJanicza Bravo tarafından yönetilip yazılacak bir New Yorker makalesinin uyarlaması olan "A Suspense Romanist's Trail of Deceptions"ta başrolü oynamaya hazırlanıyor. Yakında çıkacak olan "Zola"nın arkasındaki yazar ve yönetmen olan Bravo'nun, gazeteci Ian Parker'ın Şubat 2019'da yayınlanan makalesinin dizi uyarlamasını yazmak ve yönetmek için Annapurna'yla birlikte çalıştığını bildirdi.

    Makale, eski kitap editörü Dan Mallory'nin hayatına odaklanıyordu. Dizi, sahip olmadığı beyin tümörünün tedavisiyle uğraştığını söyleyen, her şeyden sıyrılmak ve insanların sempatisini kazanmak için ölmemiş aile üyelerinin yasını tutan tekinsiz bir anlatıcıya odaklanacak. Bravo, Deadline'a yaptığı açıklamada, “Kahramanımız beyaz, erkek ve patolojik. İçinde bir boşluk var ve o, bu boşluğu insanları kandırarak doldurmaya çalışıyor. O bir dolandırıcı. Dizi, beyaz kimliği ve izleyici olarak bu davranışa yer açmaya nasıl katıldığımızı inceleyecek. Annapurna ve Nine Stories'le ortak olmak bir ödül ve en çok ileride olacaklar için çok heyecanlıyım." dedi.

    Bravo, pilot bölümü Brian Savelson'la birlikte yazacak ve Nine Stories için Gyllenhaal ve Riva Marker'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Annapurna’dan Megan Ellison, Sue Naegle, Sammy Scher ve Susan Goldberg de yönetici yapımcılar olarak görev yapacak. Savelson ve Parker projenin yapımcılığını üstlenecek. Projenin yayınlanma tarihi ve dağıtıcısı hala belirsiz.

    Bravo, daha önce 2016'da “Atlanta”nın bir bölümünü yönetti ve 2018'de Amazon Prime Video’nun “Forever” dizisinin iki bölümünü yönetti. “Zola”, 2017'de prömiyeri yapılan ilk bağımsız komedi “Lemon”ın ardından yönetmenin ikinci uzun metrajlı filmi olacak. Gyllenhaal'a gelince, Oscar adayı oyuncu kısa süre önce Sony'nin “Spider-Man: Far From Home” filminde yer aldı. Yakın zamanda "Velvet Buzzsaw" “Nightcrawler”' ve Bong Joon-ho’nun “Okja” gibi filmlerinde rol aldı. Gyllenhaal ayrıca Apple Studios'un BOOM uyarlaması olan “Snow Blind”da başrolde yer alıyor! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top