Hesabım
    ‘Penny Dreadful: City of Angels’ İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Showtime, bekleneni veremeyen fantastik diziye "tamam" dedi.

    "Penny Dreadful: City of Angels", Showtime tarafından iptal edildi. Şovun ilk ve tek sezonunun son bölümü 28 Haziran'da yayınlandı. Showtime yaptığı açıklamada, "Showtime, "Penny Dreadful: City of Angels"ın başka bir sezonunda ilerlememeye karar verdi. Yönetici yapımcılar John Logan, Michael Aguilar'la, tüm oyuncu kadrosu ve ekibe bu projedeki olağanüstü çalışmaları için teşekkür ederiz.” sözlerine yer verdi.

    Showtime’ın “Penny Dreadful”un halefi olan “City of Angels”, 1938 Los Angeles'ında geçen bir hikayeye sahip ve başrollerinde Nathan Lane, Natalie Dormer, Daniel Zovatto, Kerry Bishé, Rory Kinnear, Adriana Barraza, Michael Gladis, Jessica GarzaJohnathan Nieves yer alıyor. Konuk oyuncular arasında ise Lorenza Izzo, Adam Rodriguez, Amy Madigan, Brent Spiner, Lin Shaye, Thomas Kretschmann, Dominic Sherwood ve Ethan Peck bulunuyor.

    "City of Angels" piyasaya sürüldükten sonra iyi eleştiriler aldı ve ilk sezon, puanlama sistemi bulunan Rotten Tomatoes kullanıcıları tarafından % 75'lik onay derecesine sahip oldu. Dizide, korkunç bir cinayet şehri şok ettiğinde, Dedektif Tiago Vega (Daniel Zovatto) ve ortağı Lewis Michener (Lane), Los Angeles'ın zengin tarihini yansıtan destansı bir hikayeye karışıyor. Şehrin ilk otoyollarının inşasından, Meksika-Amerikan folklorunun derin geleneklerine, Üçüncü Reich'in tehlikeli casusluk eylemlerine ve radyonun yükselişine kadar birçok konuyu işliyordu. Çok geçmeden Tiago ve ailesi, onları parçalamakla tehdit eden güçlerle yüzleşmek zorunda kaldı.

    Orijinal “Penny Dreadful”un yaratıcısı, yazarı ve baş yapımcısı John Loganve bazı ana rollerde bulunan oyuncular aynı karakterlerle “City of Angels”ta da yer aldı. Michael Aguilar, Sam Mendes ve Pippa Harris'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top