Hesabım
    Matt Reeves, The Batman'in Öncesini Anlatacak Olan Gotham P.D. Dizisi Hakkında Konuştu

    Projede,TV efsanelerindeb Terrence Winter da bulunuyor

    The Batman yönetmeni Matt Reeves'in DC FanDome etkinliği sırasında düzenlenen panelde The Batman filmi kadar Gotham P.D. projesine önem verdiği de konuşuldu. Şimdiye kadar şov hakkında bildiğimiz tek şey, HBO için Boardwalk Empire'ı yaratan ve Martin Scorsese'nin The Wolf of Wall Street senaryosunu yazan Terrence Winter'ın projede Reeves'in yanında yer alacağıydı. Panelde konuşan Reeves, yeni serinin tam olarak ne olması gerektiğine dair ayrıntılar paylaştı.

    Görünüşe göre bu yeni dizi, Gotham'ın yozlaşmış tarihini gerçekten keşfedecek. Daha önceki projeler konuyu işlese de hiçbir zaman gerçek anlamda derine inemedi. Reeves; "Benim için bu hikayenin fikri, içinde bu kadar derin bir yozlaşma olan Gotham'ın hikayesi ve daha sonra onun bu yönüne daha derinden bakabilecek bir dizi yapabileceğimiz fikriydi. Hikaye, yozlaşmış polis departmanı ve şehrin yozlaşmış iç işleyişi olacak." dedi.

    Reeves daha sonra kendisinin ve Winter'ın hikayeye yaklaşma şeklinden bahsetti ve aslında hikayeyi The Batman'de yaşanacak olaylardan önceye koymak istediklerini, esas amaçlarının bu olduğunu söyledi. Reeves sözlerine, "Buradaki fikir, birinci yıla geri dönmemiz ve birinci yılın da başlangıcına inmemiz. Şehri huzursuz eden, bu maskeli kanun görevlisinin ilk ortaya çıkışını yakalamak." şeklinde devam etti. Reeves, daha sonra The Batman filminin ve polis gücünü nasıl etkilediğinin diziyi de nasıl büyük ölçüde şekillendireceğini detaylandırdı. Yeni dizinin ana karakterinin kim olacağı konusunda da bazı imalarda bulundu.

    Reeves, açıklamanın devamında; "Hikayeyi bu yozlaşmış polislerin bakış açısından görmeye başlıyorsunuz. Ve özellikle birinin bakış açısından. Hikaye aslında ruhu için bir savaş. Nesillerdir bir polis ve Gotham'daki yolsuzluk tarihi uzun yıllar öncesine dayanıyor. Arka planda bu efsane yapının olduğunu fark ettiğinizde, bu karakterlerle yeni bir yerde olacaksınız. Karakterlerin bazılarını çizgi romanlardan görmüş olabilirsiniz ama birçoğu  tamamen yeni olacak. Bu caddeden aşağı inip, filmde yakalayamayacağınız ayrıntılara dizide girebilir ve bu zengin yerlere gidip, Terrence'ın yaratacağı karakterlerle tanışabilirsiniz." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top