Hesabım
    Matt Reeves'in Yönettiği, Robert Pattinson'lı "The Batman"den Fragman!

    DC FanDome etkinliğinde merakla beklenen The Batman'in fragmanı paylaşıldı

    "The Batman"in yazar ve yönetmeni Matt Reeves, cumartesi günü DC FanDome etkinliğinin final panelinde filmin ilk fragmanını paylaştı. Nirvana’nın “Something in the Way”inin duyulduğu karamsar teaser, en çok Batman ve Komiser Gordon (Jeffrey Wright) için bir dizi ölümcül etki bırakan Riddler'ın (Paul Dano) varlığına odaklanıyor. Ayrıca, Zoë Kravitz'in Catwoman olarak birkaç hızlı bakışını ortaya koyuyor,

    Fragman, Robert Pattinson'ın Batsuit'le ilk tam görünümünü sağlıyor ve Batmobil'i sürüyor. Batman'in suçla mücadeleye yönelik yeni ve acımasız yaklaşımının altı çiziliyor. Filmin panelinde Reeves, "The Batman"in kendi başına bir başlangıç ​​hikayesi olmayacağını söyledi. Batman, hikayenin kalbindeki yolsuzluğu keşfederken, aynı zamanda şehirdeki daha büyük bir yozlaşma hikayesini ve çok güçlü Wayne ailesine nasıl geri dönebileceğini ortaya çıkarmaya çalışıyor.

    Reeves, şubat ayından itibaren Pattinson'ın Batsuit giydiği ve Michael Giacchino'nun film müziklerinin bir parçasını içeren bir videoyla başlayarak, düzenli olarak filmiyle ilgili paylaşımlarda bulundu ve heyecanı hep diri tuttu. Birkaç hafta sonra, setten video ve fotoğraflar Batcycle içeriğiyle sızdırıldı ve Batsuit'e daha eksiksiz bir bakış yapıldı. Mart ayı başlarında ise Reeves, Batmobil'e resmi bir ilk bakış tweeti attı.

    Film, Covid-19 salgını nedeniyle üretimi askıya almak zorunda kaldı ve eylül ayı başlarında yeniden çekime başlayacak. Reeves, şimdiye kadar filmin sadece% 25'ini çektiğini ve gecikmenin resmi gösterim tarihini haziran ayından Ekim 2021'e kadar ittiğini söyledi. Filmde ayrıca John Turturro, Peter SarsgaardJayme Lawson ve Andy Serkis yer alıyor.

    Reeves ayrıca Terence Winter ("The Sopranos")'la birlikte "The Batman" olaylarından bir yıl öncesini anlatacak olan "Gotham PD" TV dizisi üzerinde de çalışıyor. Reeves, panelde Batman'in Gotham City'de ortaya çıkışının ilk yılında dizinin yozlaşmış bir polise odaklanacağını söyledi. "The Batman" Paneli, gün boyunca sanal panellerde ortaya çıkan DC FanDome etkinliğini sonlandırdı ve bunların çoğu, DC Comics özelliklerine dayalı olarak Warner Bros.'un yakında çıkacak olan listelerine odaklandı. 12 Eylül'de büyük ölçüde televizyona odaklanan bir takip etkinliği daha düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top