Hesabım
    Brendan Gleeson'ın Trump'ı Canlandırdığı "The Comey Rule'dan Fragman

    James Comey rolünde usta oyuncu Jeff Daniels var

    Showtime, eski FBI direktörü James Comey rolünde Jeff Daniels ve Başkan Trump rolünde Brendan Gleeson'un yer aldığı, iki bölümlük mini dizi “The Comey Rule” için resmi bir fragman yayınladı. Billy Ray tarafından yazılan ve yönetilen dizi, Comey'nin "A Higher Loyalty" kitabından uyarlandı.

    Mini dizi, 27 Eylül Pazar günü prömiyer yapacak ve peş peşe iki gece yayınlanacak. 2016 yılındaki ABD başkanlık seçimleri öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylara odaklanacak dizinin ilk bölümü, Rusya soruşturmasının ilk günlerine ve FBI’ın Hillary Clinton’ın e-postalarını takip etmesi skandalına odaklanıyor. Fragmanda, telefondaki bir ses şöyle diyor: "Bakan Clinton’ın kampanyasını sabote etmeye çalıştıklarını düşünüyoruz." ve bu diyalog üzerine devam eden tartışmalar dizide yer alıyor.

    Dizinin ikinci bölümü, Trump'ın başkanlığının ilk aylarında Comey'le Trump arasındaki tedirgin dinamiği ekrana yansıtıor. Karavanda duran Gleeson'ın Trump'ı, odanın diğer ucundan "Jim Comey, benden daha ünlü" diyor ve daha sonra onu yemeğe davet ediyor. Bu bölümde ise Trump'ın (Gleeson), Comey'den (Daniels) sadakat talep ettiği bire bir gerçekleşen akşam yemeğine dahil oluyoruz.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, eski başsavcı Sally Yates rolünde Holly Hunter, eski FBI direktörü Andrew McCabe rolünde Michael Kelly, Patrice Comey rolünde Jennifer Ehle, eski Başsavcı Yardımcısı Rod Rosenstein rolünde Scoot McNairy, eski Ulusal İstihbarat direktörü James Clapper rolünde Jonathan Banks, eski FBI avukatı Lisa Page rolünde Oona Chaplin, eski FBI avukatı Trisha Anderson rolünde Amy Seimetz, eski FBI ajanı Peter Strzok rolünde Steven Pasquale, eski FBI direktörü Robert Mueller rolünde Peter Coyote ve Başkan Barack Obama rolünde Kingsley Ben-Adir yer alıyor.

    Diğer rollerde ise Steve Zissis, Shawn Doyle, Brian d'Arcy James, Dalmar Abuzeid, William Sadler, T.R. Knight, Joe Lo Truglio, Spencer Garrett, Michael Hyatt ve Damon Gupton boy gösteriyor. Dizinin prömiyer tarihi 27 Eylül, Showtime hemen ertesi gece ikinci bölümü de yayınlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top