Hesabım
    Keira Knightley, Bir Apple Dizisinde Başrol Oynayacak!

    Knightley, projede yürütücü yapımcılık görevi de üstlenecek

    Keira Knightley, Apple için bir drama dizisinin başrolü ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Bu, başarılı oyuncunun son birkaç ay içinde TV yayını projelerine verdiği ikinci taahhüdü. Teknoloji devi, Sarah Perry'nin British Book Award ödüllü romanına dayanan bir dönem dizisi olan The Essex Serpent'e tam sezon siparişi verdi.

    Anna Symon (Mrs. Wilson) baş yazar olacak ve Clio Barnard (Dark River) dizinin yönetmenliğe hazırlanıyor. Essex Serpent, Cora (Knightley) adlı karaktere odaklanıyor. Cora, kötü niyetli bir evlilikten kurtulduktan sonra, Victoria Londra'sındaki Essex'te yer alan küçük Aldwinter köyüne taşınır. Essex Serpent olarak bilinen efsanevi bir yaratığın bölgeye geri döndüğüne dair yerel bir batıl inanç ilgisini çeker ve olaylar bu noktada başlar. 

    Apple draması, Knightley'nin yakın zamanda imzaladığı ikinci yayın projesi. Ayrıca, Suzanne Rindell'in The Other Typist romanına dayanan Hulu mini dizisinde de rol alacak ve yönetmenlik yapacak. See-Saw Films, Apple'ın TV Plus platformu için dizinin yapımcılığını üstlenecek. Knightley, Symon, Barnard, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Patrick Walters, Iain Canning ve Emile Sherman yürütücü yapımcılar olacak. Andrea Cromwell diziyi üreten isim olacak.

    En çok, Karayip Korsanları serisiyle tanınan Knightley'in son filmleri arasında "Berlin I Love You", "Official Secrets",  "Misbehaviour", "Colette", "The Nutcracker and the Four Realms" yer alıyor. Knightley, 2005 yılında Pride & Prejudice, 2014 yılında ise The Imitation Game filmleriyle Oscar adayı olmayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top