Hesabım
    ‘Bulletproof’un Yıldızı Noel Clarke, Suç Dizisi ‘Viewpoint’in Kadrosunda!

    Suç dizisinin kadrosu şekilleniyor..

    Bulletproof ve Adulthood dizilerinin yazarı ve aktörü Noel Clarke, Emmy ödüllü Fleabag'in yönetmeni Harry Bradbeer'in bir fikrine dayanan Rear Window benzeri bir suç draması olan Viewpoint'in başrolünde yer alacak. Peaky Blinders ortak yapımcısı Tiger Aspect tarafından üretilen dizide Clarke, bekar bir anne ve gizli röntgenci Zoe Sterling'in (Alexandra Roach) evinde bir gözlem noktası kuran güvenlik dedektifi DC Martin King'i canlandırıyor.

    Sterling'in pencereleri, Manchester'daki Westbury Meydanı'nın panoramik manzarasına hakim ve sevgili kayıp öğretmen Gemma Hillman'ın (Amy Wren) evine doğrudan bir görüş hattı sağlıyor. Hillman, evi erkek arkadaşı ve Fehinti Balogu'nun canlandırdığı baş şüpheli Greg Sullivan'la paylaşıyor.

    Dizinin diğer oyuncuları arasında, Catherine Tyldesley (Scarborough), Bronagh Waugh (The Fall), Sarah Niles (Trust Me), Shannon Murray (Get Even), Phil Davis (Whitechapel) Ian Puleston-Davies (Tin Star), Dominic Allburn (Jack Irish: Dead Point), Marcus Garvey (Broadchurch), Carlyss Peer (The Feed) ve Erin Shanagher (The Bay) yer alıyor. Manhunt yazarı Ed Whitmore tarafından ortaklaşa yaratılan Viewpoint, Manchester'da çekime başladı ve koronavirüsün kapanmasının ardından prodüksiyona giren ilk ITV draması oldu.

    Lucy Bedford, Tiger Aspect'in yönetici yapımcılığını üstlenirken, Ashley Way (White Lines) yönetmenliği ve Clare Shepherd (The A Word) yapımcılığı üstlenecek. Viewpoint, Banijay Rights tarafından dağıtılacak. Fikir sahibi Harry Bradbeer, geçen hafta Amazon'la genel bir anlaşma imzaladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top