Hesabım
    Ozark'ın Dördüncü Sezon Çekimleri Kasım Ayında Başlayacak

    Ozark'ın final sezonu için set tarihi belli oldu

    Ozark, dördüncü sezon üretiminin bu kasım ayında başlayacağını bildirildi. Ozark, 2017'de Netflix'e giriş yaptıktan sonra izleyiciler ve eleştirmenler tarafından övgüyle kaşılandı. Hatta, diziyi efsaneler arasında gösterilen Breaking Bad'le karşılaştıranlar bile oldu. Seri, özellikle bu yılın başlarında, olumlu incelemelerle karşılanan üçüncü sezonu yayınladıktan sonra, platformun en büyük hitlerinden biri haline geldi. Netflix, üçüncü sezonun platformda prömiyer yapmasının üzerinden çok geçmeden, Ozark'ın son sezonu olacak olan dördüncü sezon için onay verdiğini ve toplamda 14 bölümden oluşan iki kısım halinde yayınlanacağını duyurdu.

    IndieWire'la yaptığı röportaj yapan dizi yıldızı Jason Bateman, Ozark'ın yeni sezon prodüksiyonunun bu kasım ayında başlayacağını açıkladı. Resmi başlangıç ​​tarihinin 9 Kasım olacağını açıkladıktan sonra, "Her şey buna doğru ilerliyor ve izleyeceğimiz yönergelere ve protokollere çok güveniyoruz. Tonlarca danışmanımız bulunuyor ve diğer yapımlardan çok şey öğreniyoruz." dedi.

    Netflix, şovun dördüncü ve son sezon için geri geleceğini duyurduktan sonra, hayranlar Ozark'ın dördüncü sezonundan ne bekleyeceklerini merak ediyorlardı. Bir kartel savaşı ve Marty Byrde (Jason Bateman)'la, eşi Wendy (Laura Linney) arasında ciddi bir ayrım içeren Ozark üçüncü sezon, hayranlarını şokta bırakan bir sonla zirveye ulaştı. Bununla birlikte, 4. sezon için bir teori, Darlene Snell'in annesinin son sezonda potansiyel olarak kötü rolde olabileceğini öne sürüyor.

    Ozark, bir uyuşturucu karteli için para aklamak amacıyla ailesini Chicago'dan Missouri Ozarks'a taşıyan Marty Byrde adlı bir finans danışmanını takip ediyor. Drama dizisinde Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Kevin L. Johnson, Janet McTeer ve Felix Solis rol alıyor. Ozark'ın ilk üç sezonu şu anda Netflix Türkiye'de yayında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top