Hesabım
    Daha Önce 3. Sezon Onayı Alan ‘I’m Sorry’e İptal Kararı Çıktı!

    Koronavirüs sonrası truTV'den iptal geldi

    TruTV, daha önce devam kararı aldığı “I'm Sorry” adlı komedi dizisini Koronavirüs nedeniyle iptal ettiğini açıkladı. Şov, geçen haziran ayında üçüncü sezon için yenilenmesine rağmen kötü haber gelmiş oldu. Programın üçüncü sezonundaki prodüksiyon, COVID-19 salgını nedeniyle durdurulmuştu. Bir truTV sözcüsü yaptığı açıklamada, "COVID tarafından yaratılan koşullar nedeniyle, maalesef I'm Sorry'nin üçüncü sezonundaki prodüksiyona devam edemiyoruz. Andrea Savage’ın sesine ve ebeveynliğe kattığı yeni bakış açısına hayranız ve kendisi, oyuncu kadrosu ve ekibinin yarattığı şovdan gurur duyuyoruz. Yıllarca harika bir ortaktılar. Herkesin gerçekten iyi olmasını diliyoruz." dedi. 

    Dizi, beklenmedik hayat koşullarına rağmen içsel olgunlaşmamışlığını ve nevrozlarını komik bir şekilde açığa çıkaran ama kendine güvenen komedi yazarı, eşi ve annesi Andrea'yı (dizinin yaratıcısı Andrea Savage oynadı) takip etti. Dizide ayrıca, Tom Everett Scott, Olive Petrucci, Kathy Baker ve Martin Mull rol aldı. Savage, yürütücü yapımcı olarak Joey Slamon, A24 adına Ravi Nandan, Jessica Elbaum, Will Ferrell, Adam McKay ve Lonely Island adına Andy Samberg'le birlikte görev alacak. TruTV’nin kalan programlama serileri arasında “Impractical Jokers”, “Tacoma FD”, “The Carbonaro Effect”, “At Home with Amy Sedaris” ve “Adam Ruins Everything” yer alıyor.

    "I'm Sorry" pandeminin kurbanı olan en son dizi. Geçtiğimiz hafta, Netflix'in artan sağlık ve güvenlik maliyetlerini çevreleyen bütçe sorunları nedeniyle hem "Society", hem de "I'm Not Okay with This"i iptal ettiği duyurulmuştu. Her iki gösteri de ikinci sezonlar için daha önce onay almıştı. İptal haberi, WarnerMedia'nın platform savaşlarındaki konumunu sağlamlaştırmaya çalıştığı dedikodularıyla birlikte gelmiş oldu. Bu ayın başlarında şirket, HBO Programlama başkanı Casey Bloys'un HBO Max, Kevin Reilly'nin ise TNT, TBS ve truTV doğrusal ağlarını devralmasını içeren yeniden yapılanma sürecinden geçti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top