Hesabım
    ‘The Society’ ve ‘I Am Not Okay With This’, Netflix Tarafından İptal Edildi!

    Netflix, daha önce devam kararı aldığı dizileri iptal ettiğini duyurdu

    The Society”, Netflix'te planlandığı gibi ikinci sezon için geri dönmeyecek ve yayıncı “I Am Not Okay With This” adlı diziye de ikinci sezon onayı vermedi. Şubat ayında ilk sezonunun tekrar yayınlanmasının ardından ikinci dizi yenilenmiş, ancak resmi olarak açıklanmamıştı. "The Society" ise geçen Temmuz'da ikinci sezon onayı almıştı.

    Son gelen haberlere ve Netflix'e yakın kaynaklara göre, yayınlandıktan sonra aldıkları eleştirilere ek olarak her iki şov da Netflix'te dahili olarak benimsendi ama salgın nedeniyle ne zaman üretime başlayabilecekleri konusundaki belirsizlik nedeniyle iptal eildi. Pandemi ayrıca sağlık ve güvenlik nedenleriyle ek bütçe artışlarına yol açtığı için bu kararlar zorunlu olarak alındı. Özellikle "The Society"nin geniş bir kadrosunun bulunması programlamayı zorlaştırdı.

    Bir Netflix sözcüsü yaptığı açıklamada, "The Society" ve "I Am Not Okay with This" dizisinin ikinci sezonlarına devam etmeme konusunda zor bir karar verdik. Covid-19 tarafından yaratılan koşullar nedeniyle bu kararları almak zorunda olduğumuz için hayal kırıklığına uğruyoruz ve bu içerik oluşturuculara minnettarız. Jonathan Entwistle, Christy Hall, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen, Josh Barry ve 21 Laps Entertainment'a "I Am Not Okay with This", Chris Keyser, Marc Webb ve Pavlina Hatoupis'a The Society" için teşekkür ediyoruz. Elbette bu şovları dünyanın dört bir yanındaki üyelerimize yapmak için yorulmadan çalışan tüm yazarlar, oyuncular ve ekiplere de!" dedi.

    “The Society”, gizemli bir şekilde zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz. Başlarına ne geldiğini ve eve nasıl döneceklerini anlamaya çalışırlarken, isterlerse hayatta kalabilmek için düzen ve ittifaklar kurabileceklerdir. Dizinin kadrosunda; Kathryn Newton, Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacques Colimon, Olivia DeJonge, Alex Fitzalan, Kristine FrosethJosé Julián ve Alex MacNicoll yer alıyor.

    "I Am Not Okay with This", Charles Forsman'ın çizgi romanına dayanıyordu. Gizemli güçlere sahip bir genç kadın dizinin odak noktası. Dizide, Sophia Lillis, Wyat Oleff, Sofia Bryant, Aidan Wojtak-HissongRichard Ellis ve Kathleen Rose Perkins rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top