Hesabım
    NBC, Sonbahar Dönemi Dizi Takvimini Duyurdu

    Sonbahar döneminde hangi sevilen diziler geri dönüyor?

    NBC, senaryolu komediler ve geri dönen dramalar da dahil olmak üzere sonbahar programının tamamını duyurdu. Kanal, ekim ayında Martin Gero'nun sosyal mesafe dizisi Connecting ve Superstore'un dönüşüyle başlayacak, senaryosuz dizilerden oluşan bir listeyle sonbahar programı devam edecek. Eylül ayında başlayacak dönem, orijinal dramalar ve komedilerin yanı sıra The Voice adlı çok izlenen yarışmayı da içerecek.

    This Is Us, Law & Order: SVU, Chicago Fire, Chicago MedChicago P.D. ve The Blacklist de dahil olmak üzere drama listesi kasım ayının ikinci haftasında geri dönecek. Brooklyn Nine-Nine, Good Girls, Manifest, New Amsterdam, Zoey's Extraordinary Playlist ve çaylak diziler Kenan, Law & Order: Organized Crime, Mr. Mayor ve Young Rock ise 2021 yılında listeye eklenecek ve yeni yılda yayında olacak.

    NBC, Dan Fogelman'ın mega hiti This Is Us'u, geri dönüşün ana yapımı olarak görüyor ve tanırımlarda da ön planda kullanmaya hazırlanıyor. Senaryo yazılan orijinaller, pandemi sırasında üretime geri dönme sürecini yavaşlattı ve şimdi, yeni koruma önlemleriyle sete girmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyuyorlar. Bunun sonucunda da prodüksiyonla ilgili maliyetler artıyor.

    NBC'nin duyurusu, ABC'nin önceden yazılmamış programını belirlemesinden bir saat sonra ve CBS'in sonbahar için prömiyer tarihlerini açıklamasından bir gün sonra gelmiş oldu. NBC, CBS ve ABC, her zamanki sonbahar programları gibi benzer işler planlamıştı ama bunun yerine, önceden yazılmamış yeni serilere ve daha önce diğer platformlarda yayınlanan ya da kendilerinde hit olan dizilere güveniyor. 

    İşte NBC'nin sonbahar dönemi için duyurduğu prömiyer tarihleri:

    Eylül

    Transplant (1 Eylül)

    American Ninja Warrior (7 Eylül)

    NBC Sunday Night Football (10 Eylül)

    Dateline NBC (25 Eylül)

    Weakest Link (28 Eylül)

    Ekim

    Connecting … (1 Ekim)

    Ellen’s Game of Games (6 Ekim)

    The Voice (19 Ekim)

    Superstore (22 Ekim)

    November

    This Is Us (10 Kasım)

    Chicago Med (11 Kasım)

    Chicago Fire (11 Kasım)

    Chicago P.D. (11 Kasım)

    Law & Order: SVU (12 Kasım)

    The Blacklist (13 Kasım) 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top