Hesabım
    Fox, ‘X-Files’ Hakkında Animasyonlu Komedi Dizisi Hazırlıyor

    X-Files evreni, farklı bir türle genişliyor..

    Fox, animasyonlu bir "X-Files" komedi dizisi için çalışmalara başladı. Variety'nin haberine göre, proje şu anda "The X-Files: Albuquerque" adını taşıyor. Tam bir sezon siparişi verilen dizi için senaryo yazımı başladı. Dizi, X-Files vakalarını Mulder ve Scully'nin uğraşamayacağı kadar tuhaf, gülünç ve komik bir şekilde araştıran uyumsuz ajanlarla dolu bir ofis etrafında dönecek ve temelde X-Files’ın B ekibinin hikayesini anlatacak.

    "X-Files"ın yaratıcısı Chris Carter, projenin yönetici yapımcılığına katılırken, Rocky Russo ve Jeremy Sosenko da yazar ve yönetici yapımcı olarak projede yer alıyorlar. Fox'taki “X-Files” serisinde yer alan Gabe Harsh, aynı zamanda yürütücü yapımcılığını üstlenecek. 20th Television ve Fox Entertainment dizinin arkasındaki ekip olurken, animasyonu Bento Box animasyon sağlayacak. Gillian Anderson ve David Duchovny şu anda projeye dahil değil.

    Orijinal "X-Files", Fox'ta dokuz sezon boyunca yayınlandı ve iki uzun metrajlı filme ilham verdi. Bu sırada Duchovny ve Anderson, Fox’un animasyon temel taşı "The Simpsons" dizisinde bir defaya mahsus olmak üzere özel ajanlar Mulder ve Scully'yi canlandırdı. Fox, daha sonra 2016'da altı bölümlük onuncu sezon için diziyi yeniden canlandırdı ve on birinci sezon 2018'de yayınlandı. Anderson, o sezondan sonra Scully rolünü bir daha tekrar etme planlarının olmadığını belirtti. Russo ve Sosenko daha önce “Movie 43” yapımının yanı sıra Comedy Central'da “Brickleberry” ve Netflix'te “Paradise PD” gibi şovlarda birlikte çalıştılar.

    Bu proje, bir live-action drama evreninden türetilen bir animasyon komedi yapmaya yönelik ilk girişim değil. CBS All Access, kısa bir süre önce, Starfleet'in en önemsiz gemilerinden birinin en düşük rütbeli üyeleri hakkında bir animasyon komedi dizisi olan "Star Trek: Lower Decks"i yayınladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top