Hesabım
    Netflix Korkusu "The Haunting of Bly Manor"dan Türkçe Altyazılı Fragman!

    The Haunting of Hill House'la başlayan korku antolojisi devam ediyor..

    Netflix'in her sezon başka bir hikaye anlatarak devam edeceği korku antolojisi, geçen yıl çok beğenilen The Haunting of Hill House'la başlamıştı. Aynı ekip, antolojik serinin ikincisi olan The Haunting of Bly Manor'la izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir beklenen ve pandemi nedeniyle erteleme korkusu yaşatan dizi, 9 Ekim 2020 tarihinde yayında olacak. Elbette, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de izleyebileceğiz. Netflix, sosyal medya hesaplarından Türkçe altyazılı fragmanı paylaştı ve tarihi duyurdu!

    The Haunting of Hill House, Ekim 2018'de Netflix'te yayınlanmıştı ve platform tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak adını sıkça duyurmaya devam ediyor. Mike Flanagan liderliğindeki ekip, her sezon başka bir perili ev hikayesi anlatacak ve seriye devam edecek. İkinci sezon için Şubat 2019'da sipariş alan ekip diziyi tamamladı ve geçtiğimiz hafta ilk poster yayınlandı. Şimdi, ilk sezonundan daha ürkütücü olacağı izlenimi veren ilk fragman yayınlandı. 

    Yeni sezonda, iki yetim çocuğa bakıcılık yapan mürebbiyenin ve onların kaldığı perili bir evin hikayesi karşımıza çıkacak. Yine ev ahalisi doğaüstü tehditlerle uğraşmak zorunda kalacak. Senaryo, Henry James'in The Turn of the Screw adlı romanından uyarlandı. İlk sezonun beğenilen yıldızlarından Victoria PedrettiOliver Jackson-CohenHenry Thomas ve Kate Siegel The Haunting of Bly Manor'ın kadrosunda da yer alıyor. Diziye katılan yeni oyuncular ise  T'Nia MillerRahul Kohli ve Amelia Eve olacak..

    Fragman, ilk sezona göre gerilimden çok korku ögelerinin ön planda olacağı izlenimini veriyor. İlk sezonun her bölümü birbirinden daha çok övgü almış ve kullanılan teknikler izleyiciler arasında sıkça konuşulmuştu. Bu sezon da yaratıcı ve yenilikçi bölümler bizi bekliyor olacak. Dizi, 9 Ekim'de Netflix'te prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top