Hesabım
    Emma Roberts, Hulu'yla Anlaşma İmzaladı ve Drama Dizisi ‘Tell Me Lies’ın Üretimine Başladı

    Roberts, artık Hulu için üretecek..

    Emma Roberts ve sahibi olduğu Belletrist TV şirketi, Hulu'yla ilk bakışta bir TV anlaşması imzaladı. Belletrist, başlangıçta Roberts ve Karah Preiss tarafından bir kitap kulübü olarak kurulduğu için anlaşma edebi uyarlamalara odaklanacak. Preiss, anlaşma kapsamında geliştirilen tüm projelerde yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Belletrist’in geliştirme müdürü Matt Matruski, şirketteki istihdamının bir parçası olarak yapımcı olarak görev yapacak.

    Geliştirilecek ilk proje, Carola Lovering'in kitabından uyarlanan “Tell Me Lies” olacak. Kitapta Lucy Albright, gençlik yıllarında uğradığı bir ihanet eylemi için asla affetmediği annesinden uzakta, küçük üniversitesinin kampüsünde yaşamaya başlar. Üniversite hayatını ve sunduğu her şeyi önemser. Ancak, gizemli bir geçmişi olan Stephen DeMarco ile tanışınca her şey değişir. Onların bağımlılık yaratan karmaşası, asla hayal edemeyecekleri sonuçlar doğuracaktır.

    Meaghan Oppenheimer, dizinin pilot bölümünü yazmak için projeye dahil oldu. Rebelle Media ve Rafinery29 ise diziyi üretecek. Oppenheimer’ın geçmiş çalışmaları arasında “Queen America”, “Fear the Walking Dead” ve “We Are Your Friends” yapımları yer alıyor. Roberts, daha çok ekrandaki çalışmaları ile tanınır. Başarılı oyuncu, “American Horror Story”, “Scream Queens” ve “Unfabulous” gibi dizilerde rol aldı. Film tarafında ise, “The Hunt”, “We’re the Millers”, “Billionaire Boys Club” ve “Scream 4” gibi ses getiren projelerde rol aldı. Ayrıca, rol aldığı “In a Relationship” adlı uzun metrajlı filmin yapımcılığını da üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top