Hesabım
    Jamie Foxx, Kızıyla Olan İlişkisinden Esinlenen Komedi Dizisinde Başrol Oynayacak

    Foxx, Netflix dizisinde yapımcılık görevi de üstlenecek

    Netflix, Jamie Foxx'un başrolde olduğu "Dad Stop Embarrassing Me" adlı komedi dizisi için tam sezon siparişi verdi. Komedi dizisi, Foxx’un kızı Corinne Foxx'la olan ilişkisinden esinlenecek. Dizide ayrıca, David Alan Grier, Kyla-Drew, Porscha Coleman ve Jonathan Kite rol alacak. Heather Hemmens ve Valente Rodriguez ise tekrarlayan rollerde yer alacak. Bentley Kyle Evans, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Foxx, başrolün yanı sıra Corinne ve Alex Avant'la birlikte yapımcılığı üstlenecek. Ken Whittingham, tüm bölümleri yönetecek. Bu proje, Foxx ve kızının bir TV projesindeki ilk işbirliği değil. Hali hazırda babasıyla birlikte Foxx'un ev sahipliği yaptığı ve Corinne'in DJ'lik yaptığı Fox yarışma dizisi “Beat Shazam”da yer almakta. Dizi, televizyona "Roc" ve "In Living Color" gibi çok kameralı komedilerle başlayan Foxx için bir nevi geri dönüş anlamına da geliyor. Ayrıca, daha önce The WB'de, Evans'la ortak yaratım olan "The Jamie Foxx Show"da rol aldı.

    Bu dizi, yaklaşık yirmi yıldır film rollerine odaklanan ve sadece “The Jamie Foxx Show”la TV'de boy gösteren Foxx'un ilk TV başrolü olacak. Foxx, biyografik film “Ray”de Ray Charles'ı oynayarak en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazandı. Aynı yıl “Collateral” filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında da aday gösterilmişti. Diğer önemli  rolleri arasında "Jarhead", "Django Unchained", "Dreamgirls", "Law Abiding Citizen" ve "Baby Driver" bulunuyor.

    "The Jamie Foxx Show"u birlikte yaratmaya ek olarak, Evans’ın geçmiş çalışmaları arasında "Martin", "The Orlando Jones Show", "Meet the Browns", "Family Time" ve "Love That Girl!" gibi şovlar yer alıyor. Netflix, yayıncı esası olarak tek kameralı komedilere bağlı kalırken, az sayıdaki diğer çoklu kameralı yapımlar arasında "The Ranch", "Disjointed", "One Day at a Time", "No Good Nick", "All About the Washingtons", "Mr. Iglesias" ve "Alexa & Katie" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top