Hesabım
    Will Smith'li 90'lar Dizisi "The Fresh Prince of Bel-Air"a Özel Bölüm Geliyor

    HBO Max, bir eski diziye daha özel bölüm çekiyor!

    "The Fresh Prince of Bel-Air", HBO Max'te senaryosuz bir özel bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan son sevilen televizyon programı. Sitcom’un 30. yıl dönümünü kutlayacak olan özel bölümde diziye ve "The Fresh Prince of Bel-Air"in ilk çıkışından bu yana yarattığı kültürel etkiye bir bakış atılacak. Özel bölüm, aynı zamanda serinin 1990'daki ilk çıkışının 30. yıl dönümü olan 10 Eylül'de çeiklecek.

    Buluşma, Şükran Günü civarında sadece HBO Max'te yayınlanacak. HBO Max, Amerika Birleşik Devletleri'nde eski serinin haklarına da sahip durumda. Senaryosuz özel bölüm haberi, orijinal dizinin dramatik bir versiyonla yeniden başlatılmasının duyurulmasından birkaç hafta sonra gelmiş oldu. 2019'da Jada Pinkett Smith, Will Smith, Miguel Melendez ve Ko Yada tarafından kurulan medya şirketinin bir yan kuruluşu olan Westbrook Media, Will Smith, Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid'le geçen altı sezon ve 148 bölüm onuruna müzik, dans ve özel sürpriz konuklarla dolu eğlenceli ve samimi bir gece düzenlemişti. 

    HBO Max’in "The Fresh Prince of Bel-Air" dizisinin senaryosuz özel bölümü, "The West Wing"in oyuncu kadrosunun ve yaratıcılarının HBO Max'te yirmi yıl sonra yeniden bir araya geleceğini açıklamasından yaklaşık bir hafta sonra gelmiş oldu. Bu özel bölüm, yaklaşan Amerika'daki seçime katılımı artırmak amacıyla kurulan, Michelle Obama'nın eş başkanlığını yaptığı, partizan olmayan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan When We All Vote için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

    HBO Max’in en dikkate değer yeniden bir araya gelme projesi, mayıs ayı sonlarında, yayın hizmeti başladığında HBO Max'te prömiyeri yapılması planlanan ama pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen "Friends" özel bölümü. Bu bölümün hala net bir gösterim tarihi bulunmuyor ama şu an, özel bölümü planlanan diziler arasında en geniş seyirci kitlesine sahip olduğu bir gerçek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top