Hesabım
    Quibi'nin Macera Dizisi "Wireless"tan Fragman!

    Dizinin yapımcılığını, Oscar ödüllü Steven Soderbergh üstleniyor..

    Quibi, başrolünde Tye Sheridan'ın oynadığı bir hayatta kalma gerilimi olan Wireless için nabız artıran bir fragmanı yayınladı. Quibi uygulamasıyla izleyebileceğiniz gerilim dolu yeni dizi, yenilikçi yaratıcı ve yazarlar Zach Wechter ve Jack Seidman'dan geliyor. Oscar ödüllü Steven Soderbergh ise yönetici yapımcı olarak projeye dahil oldu.

    Wireless fragmanı, endişeli bir atmosferde izleyicileri zorlayacak bir dizi izleyeceğimiz izlenimi veriyor. Kahramanımız Andy Braddock'ı (Sheridan), Colorado'nun karlı, kırsal bir otoyolunda giderken izliyoruz. Eski sevgilisiyle ilişkisini yeniden canlandırmayı umduğu bir ev partisine gidiyor. Andy için işler sorunsuz ilerliyor gibi gözükürken, gözlerini yoldan ayırmadan arama yapmak ve sosyal medyayı çılgınca kontrol etmek isterken bir kar kütlesine çarpıyor ve aniden mahsur kalıyor. Sıcaklık düştükçe Andy, çaresizce yardım için arkadaşlarını çağırmaya çalışıyor ve geceyi nasıl geçireceğini düşünmeye çalışıyor.

    Wireless'ın kadrosunda Sheridan'a ek olarak Lukas Gage, Francesca Reale, Mace Coronel, Sydney Park, Andie MacDowell ve Eric Dane yer alıyor. Yönetici yapım ekibinde Soderbergh'e Wechter ve Seidman (Pickpocket), Michael Sugar, Cathy Konrad (Treeline Film), Danny Sherman (Thruline Entertainment), Ben Silverman, Howard Owens, Rodney Ferrell ve Greg Lipstone (Propagate) eşlik ediyor.

    Wireless üzerinde çalışan yapımcılar arasında, Christian Heuer (Alpen Pictures), Isabel San Vargas (Propagate), Mike Glasz (Pickpocket) ve Matt Pittman (Pickpocket) bulunuyor. Tye Sheridan, yakın zamanda X-Men: Dark Phoenix, The Night Clerk ve Voyagers filmleri üzerinde çalıştı. Wireless ise 14 Eylül 2020 tarihinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top