Hesabım
    Marvel Serisi "Silk", Sony Pictures Television Tarafından TV'ye Uyarlanıyor!

    "Silk", özel dizisi olan karakterler arasına katılıyor.

    Silk, yakında kendi TV dizisini alacak bir sonraki Marvel karakteri olabilir. Spider-Man evreninin haklarını kontrol eden Sony, Silk merkezli bir seri geliştirdiğini doğruladı. Lauren Moon senaryoyu yazmak için görüşüyor. Silk karakteri gibi yazar Moon da Koreli-Amerikalı bir kişi. Geçmiş çalışmaları arasında Freeform dizisi “Good Trouble” ve Netflix dizisi “Atypical” bulunuyor.

    Phil Lord ve Chris Miller, eski Sony Pictures Entertainment başkanı Amy Pascal'la birlikte Lord Miller prodüksiyon adı altında yönetici yapımcılık görevi üstleneck. Lord Miller'ın kapsamlı bir anlaşma altında olduğu Sony Pictures Television prodüksiyonu yapacak. Şu anda herhangi bir kanal ya da platform projeye bağlı değil ama kaynaklar Amazon'un projeyi ve Sony'nin kontrol ettiği karakterlere dayanan diğer potansiyel Marvel serilerini satın almak için görüşmelerde bulunduğunu söylüyor.

    "Silk" karakterinin gerçek adı, Peter Parker'ın Koreli-Amerikalı sınıf arkadaşı Cindy Moon. İlk olarak 2014 yılında "The Amazing Spider-Man #1" adlı çizgi romanda tanıtıldı. Parker gibi, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırıldı, bu da ona inanılmaz bir hızda hareket etme, parmak uçlarından ağlar fırlatma ve gelişmiş bir örümcek duyusuna (İpek Duyusu olarak da bilinir) sahip olma güçleri getirdi.

    Tiffany Espensen, 2017 yapımı “Spider-Man: Homecoming” filminde karakteri canlandırdı. Dizide başrol oynayıp oynamayacağı şu anda bilinmiyor. Netflix daha önce bu tür altı diziyi yayınlamıştı: "Daredevil", "Jessica Jones", "Luke Cage", "Iron Fist", "The Defenders" ve "The Punisher". Hulu ise daha önce Marvel dizisi “The Runaways”i yayınlamıştı. Geçmişteki diğer Marvel dizileri arasında Freeform'daki "Cloak & Dagger" ve "Agents of S.H.I.E.L.D." ile ABC'deki "Agent Carter" yer alıyor.

    Kevin Feige yönetimindeki Marvel Sinematik Evreni'nin ezici başarısının ardından, şu anda MCU karakterleri Disney Plus ve Marvel TV aracılığıyla genişlemesini sürdürüyor. Yaklaşmakta olan yapımlar arasında, "The Falcon and Winter Soldier", "WandaVision", "Loki" ve "Hawkeye" bulunuyor. Lord & Miller’ın Sony'le yeni genel anlaşması açıklandığında, Sony’nin Marvel filmlerini temel alan bir televizyon dizisi paketi geliştirmek için stüdyoyla birlikte çalışacakları bildirildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top