Hesabım
    Amazon, Javier Bardem'in Başrolde Yer Alacağı Mini Diziyi İptal Etti!

    Pandemi öncesi kararlaştırılan dizi için iptal kararı çıktı.

    Başrolünde Javier Bardem'in oynayacağı büyük bütçeli bir Amazon mini dizisi, COVID-19 nedeniyle rafa kalktı. Javier Bardem, 16. yüzyılda yaşayan İspanyol kaşif Hernan Cortés (Bardem) ve Aztek Hükümdarı Moctezuma arasındaki ilişkiyi ve çatışmayı betimleyen Cortés y Moctezuma'da rol alacaktı. Amazon Studios ve Amblin Television arasında ortak yapım olan proje, pandemi başladığında daha yeni kararlaştırılmıştı.

    Usta kalem Steven Zaillian tarafından yazılan İspanyolca mini dizi, Dalton Trumbo'nun son dönemindeki uzun metrajlı bir senaryoya dayanıyor. Zaillian, Bardem ve Amblin'den Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Gael Garcia Bernal ve Diego Luna'yla birlikte yapımcılığı üstleniyordu. Tenoch Huerta, Moctezuma rolünü üstlendi ve Yoshira Escarrega da ana karakterlerden biri olarak karşımıza çıkacaktı.

    İki şirket adına yapılan açıklamada; "COVID-19 küresel salgının yarattığı prodüksiyon kısıtlamaları nedeniyle, Amazon Studios ve Amblin İş Ortakları olarak Cortés y Moctezuma serimizdeki prodüksiyonda ilerleme kaydedemediğimizi bildiriyoruz. Mevcut iklimde, maalesef dizinin amaçlanan ve hak ettiği ölçeği elde etmesi için yakın gelecekte prodüksiyonu yeniden düzenlemenin bir yolunu bulamadık. Javier, Tenoch, Yoshira, Gael için hayranlık ve saygıdan başka bir şeyimiz yok. Diego, Steve Zaillian ve dizinin tüm ekibiyle yakın gelecekte tekrar birlikte çalışabileceğimizi umuyoruz." sözleri paylaşıldı.

    Amazon, Cortés y Moctezuma'ya 2018'de doğrudan dizi siparişi vermişti. Zaillian, Trumbo'nun orijinal senaryosu Montezuma'yı uzun metrajlı bir film olarak uyarlaması için 2014 yılında DreamWorks tarafından işe alındı. Trumbo, senaryoyu, Komünist inançları nedeniyle dışlanan Hollywood Onlusu'ndan biri olarak kara listeye alındıktan on yıl sonra, 1960'larda yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top