Hesabım
    Quibi, On Yıl Aradan Sonra Yeniden Başlattığı ‘Reno 911!’e "Devam" Dedi

    Quibi'nin verdiği yeni sezon onayı, dizinin 8. sezonu olacak

    Reno Şerif Departmanı'ndaki oldukça beceriksiz çalışanlar daha fazla maskaralık için geri dönüyor. Quibi, “Reno 911!”i geçtiğimiz yıl, on yılı aşkın bir süre sonra yeniden başlattı. Platform, kendisi için ikinci sezon olan ama dizi için 8. sezon anlamına gelen yeni sezon onayı verdiğini duyurdu. Haber, şu an devam eden sezonun finalinden önce gelmiş oldu.

    Yapımcılığını Comedy Central Productions'ın yaptığı dizi, kısa süre önce Trudy Wiegel'i canlandıran ortak yapımcı Kerri Kenney-Silver'ın oyunculuğu da dahil olmak üzere kısa form kategorilerinde bir çift Emmy adaylığı kazandı. Ortak yaratıcılar Robert Ben Garant ve Thomas Lennon yeni sezonda yazmaya ve başrol oynamaya devam edecekler. Serinin ortak yaratıcılarının üçü, yaptıkları ortak açıklamada, "Yeni sezon için çok heyecanlıyız ama daha önemlisi, 5 ay sonra ilk kez oturma odalarımızdan çıkma konusunda daha da heyecanlıyız." dedi.

    Orijinal dizide rol alan Niecy Nash, Wendi McLendon-CoveyCedric Yarbrough ve Carlos Alazraqui, bir kez daha rollerini tekrarlayacak. Gösteriye daha sonra katılan Ian Roberts, Joe LoTruglio ve Mary Birdsong da yeni sezonda daha ön planda olacak. Quibi'ye göre, "Reno 911!" 4 Mayıs'taki ilk çıkışından bu yana trend olan diziler listesinin üst sıralarında kalmaya devam ederek bugüne kadarki en iyi performans gösteren senaryolu dizilerinden biri oldu.

    Orijinal dizi 2003'ten 2009'a kadar Comedy Central'da yayınlandı. 2007'de “Reno 911!: Miami” adlı bir uzun metrajlı film gösterime girdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top