Hesabım
    Yetişkin Animasyonu "The Venture Bros.", Yedinci Sezonun Ardından İptal Edildi

    Duyuru, sosyal medya hesaplarından yapıldı.

    "The Venture Bros."un yaratıcısı Christopher McCulloch, pazartesi günü Twitter'da dizinin yedi sezonun ardından Adult Swim tarafından iptal edildiğini duyurdu. McCulloch, birkaç ay önce dizinin yayına dönmeyeceği haberini aldıklarında, yazarlarla birlikte 8. sezon senaryosunun ortasında olduklarını söyledi. McCulloch paylaşımında; "Maalesef doğru, Venture Bros. iptal edildi. Son derece hayal kırıklığı yaratan bu haberi birkaç ay önce, 8. sezonu yazarken aldık. Muhteşem hayranlarımıza, 17 yıldır gösterdiğiniz sabırlı ilginiz için teşekkür ederiz. Ve, her zaman olduğu gibi, sizi seviyoruz.” dedi. 

    Adult Swim'in hikayeye McCulloch ve yardımcı yazar Doc Hammer'la yapılan görüşmelerle devam etmenin bir yolunu aradığını söyleniyor. Adult Swim, "Daha fazla Venture Bros. istiyoruz ve Venture Bros. hikayesine devam etmenin başka bir yolunu bulmak için Jackson [Publick] ve Doc [Hammer]'la birlikte çalışıyoruz." dedi. Seriye devam etmek için olası bir yolun, onu HBO Max'e taşımak olacağı da düşünülen aksiyonlardan biri. Kaynaklar, bu olasılığın tartışıldığını ama hala gerçeğe dönüşmekten uzak olduğunu söylüyor.

    Dizi, 17 yıl boyunca yedi sezona yayılan, Adult Swim'in en uzun soluklu orijinal dizilerinden biri. Pilot bölüm 2003 yılında Adult Swim kanalında yayınlandı ve ilk sezon 2004'te yayınlandı. Hayranlar genellikle sezonlar arasında iki ya da üç yıl beklemek zorunda kaldı ve son sezon 2018'de yayınlandı. Yetişkin animasyon çizgi film birçok süper kahramanı ve pop kültürü taklit etti ve ana karakterler "Johnny Quest" ekibini izledi.

    Dizinin seslendirmesini yapan oyunculardan James Urbaniak, Twitter'da diziye veda ederek hayatının en büyük armağanlarından biri olduğunu söyledi ve; "Dolayısıyla, herkesin yapması gerektiği gibi, 'The Venture Bros.' için iptal geldi. Pilot 17 yıl önce yayınlandı, bu da şovun neredeyse oy kullanabilecek kadarbüyük olduğu anlamına geliyor. Hayatımın ve kariyerimin en büyük armağanlarından biriydi. Hayranlarımız, basitçe söylemek gerekirse, en iyisiydi. Herkese teşekkürler." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top