Hesabım
    Cartoon Network, Yöneticisi Michael Ouweleen'ı Adult Swim'in Başına Geçirdi!

    Adult Swim, yeni bir planlanma içine giriyor.

    Cartoon Network, kıdemli yöneticisi Michael Ouweleen'ı Adult Swim başkanlığına terfi ettirdi. Ouweleen, 20 yıldan uzun süredir Cartoon Network ve Adult Swim'le birlikte çalışıyor. Bir önceki görevi, Cartoon Network, Adult Swim ve Boomerang'ın baş pazarlama sorumluluğuydu. Şimdi, Adult Swim'in en başındaki isim oldu. 

    Cartoon Network ve Adult Swim kurumları, AT&T'nin 2018 yılında ana şirket Time Warner'ı satın almasının ardından Warner Bros. çatısı altına taşındı. Kasım ayında Ouweleen, Warner Bros. Kids, Young Adults and Classics biriminin geçici başkanı olarak görevlendirilmişti. Bu ayın başlarında, eski Freeform başkanı Tom Ascheim bu bölümün başına getirildi. Ouweleen, Ascheim ve Warner Bros başkan-CEO'su Ann Sarnoff'a rapor verecek. Merkezi Atlanta'da olmaya devam edecek.

    Sarnoff, “Michael'ın, platformun kurucularından biri olarak Adult Swim'in başına atanması harika. Damarlarından akan hareketli bir kanı var ve mizah duyarlılıkları Adult Swim’in başarısının büyük bir parçası. Bu karar fazlasıyla hak edilmiş bir sonuç verdi ve yetişkin işimizin bu önemli bölümünü stratejik olarak büyütmemize yardımcı olacak.” dedi.

    Ouweleen, Cartoon Network'te ilk saatler ve gece geç saatler için daha yetişkin bir kitle çekmek adına zaten önemli isimlerden biriydi. Ouweleen, seslendirmede Stephen Colbert ve Gary Cole'un yer aldığı Adult Swim’in ilk orijinal dizisi “Harvey Birdman, Attorney at Law”ı yarattı. Ouweleen, Adult Swim’in operasyonlarının tüm yönlerini denetleyecek. Warner Bros., canlı etkinlikler ve Adult Swim ile ilgili mobil oyunlar ve dijital ürünlerle markayı canlandırmayı hedefliyor. Ouweleen ayrıca markanın küresel dağıtım ve üretim yeteneklerini genişletmekle de ilgilenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top