Hesabım
    Showtime, ‘The Chi’ye 4. Sezon Onayı Verdi

    Onay haberi, 3. sezon finalinden hemen sonra geldi

    Showtime, “The Chi”yi dördüncü sezon için yeniledi. Yenileme haberi, dizinin 3. sezon finalinin 23 Ağustos'ta yayınlamasından kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Showtime Networks Inc. eğlence başkanı Gary Levine, "Her sezon, The Chi'nin otantik hikaye anlatımı, sadık ve büyüyen izleyicileriyle daha derinden yankılanıyor. South Side'la, televizyonda benzersiz bir şekilde bu keşif yolculuğuna devam etme olasılığından dolayı zevk alıyoruz." dedi.

    Dizi, Chicago'nun Güney Yakası'nda geçen bir gençlik hikayesi olarak tanımlanıyor. Üçüncü sezonun oyuncu kadrosunda Ntare Guma Mbaho Mwine, Jacob Latimore, Alex Hibbert, Yolonda Ross, Shamon Brown Jr., Michael V.Epps ve Birgundi Baker yer aldı. Justin Hillian, 4. sezonda dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak geri dönecek. Dizi, Kapital Entertainment'tan Aaron Kaplan, Derek Dudley ve Shelby Stone'la birlikte yönetici yapımcılığını üstlenen Lena Waithe tarafından yaratıldı. Touchstone Television ise prodüksiyonu üstleniyor.

    Lena Waithe, "Bu gösteri beni kesinlikle bir yolculuğa çıkardı. Öğrenme, iyileştirme ve büyümeyle dolu bir yolculuğa... Bu sezonun nasıl karşılanacağını bilmiyordum ama hayranların katılımı ve coşkusu muhteşemdi. Hâlâ reyting sayılarımızın çift basamaklı olduğuna inanamıyorum! "The Chi", bir ekip çalışması ve bu yolculuğa böylesine harika bir grup insanla devam ettiğim için minnettarım." dedi.

    "The Chi" dizisinin üçüncü sezon prömiyeri, "Billions" ve "Black Monday" gibi Showtime orijinallerinin Koronavirüs salgını nedeniyle sezonlarının kısa olmasından dolayı haziran ayına taşındı. Drama serisinin geçtiğimiz sezonunda, Jason Mitchell'in eski şovmen Ayanna Floyd Davis ve yıldız Tiffany Boone'u taciz ettiği iddiaları nedeniyle diziden kovulmasının ardından, canlandırdığı karakterin öldürüldüğünü görmüş oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top