Hesabım
    OGM Pictures, Sezona Üç İddialı Yapımla Giriyor

    Birbirinde farklı ve iddialı yapımlar izleyiciyle buluşuyor

    Sektöre yeni bir soluk getiren OGM Pictures, yeni sezonda da yepyeni hikayelerle karşımızda olacak. Sinema sektörüne uzun yıllar hizmet veren ve sevilen projelere imza atan Onur Güvenatam önderliğinde kurulan OGM Pictures, yeni sezona, bütün mecralarda yer alacak ve izleyicilerin seveceği yapımlarla iddialı giriyor. Alışılmışın dışında ve gerçek hikayelerden uyarlanan yapımlardan 3 tanesiyle OGM, sezona güçlü bir giriş yapacak.

    Tabuları Yıkacak Bir Dizi: Kırmızı Oda 

    Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın gerçekleştirdiği ‘Kırmızı Oda’, eylül ayından itibaren her hafta TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yakın zamanda ilk bölümü yayınlanan ve sosyal medyada çok konuşulan dizi, bir psikiyatri kliniğinde yaşananları ve bu yaşananlar üzerinden gerçek hayat hikayelerini ekrana taşıyor. Dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin KültürBaran Arslan bulunurken, bölümler ilerledikçe sürpriz konuk oyuncular ekranda olacak. Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun anılarından, Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı senaryoyla hazırlanıyor. Yapım, Tv8 ekranlarında yayında!

    Dev Kadrolu Bir Yapım: Masumlar Apartmanı

    Gülseren Budaycıoğlu’nun “Madalyonun İçi” adlı romanından uyarlanan ve yine gerçek hayat hikayelerinden derlenen yapım, yeni sezonda TRT ekranlarında yer alacak. Yönetmen koltuğunda Çağrı Lostuvalı otururken, senaryoyu Deniz Madanoğlu kaleme aldı. Yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeş Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar)’in erkek kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ve hayatlarına yeni giren İnci (Farah Zeynep Abdullah) nedeniyle yepyeni bir dünyaya açılmasını konu alan Masumlar Apartmanı, 15 Eylül’de TRT1’de izleyiciyle buluşacak.

    Çağatay Ulusoy Başrolde: Mücadele Çıkmazı

    Filmin başrol oyuncusu olan Çağatay Ulusoy’a, Ersin Arıcı, Turgay TanülküSelen Öztürk ve çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul eşlik ediyor. Ağustos ayında çekimlerine başlanan filmin yönetmenliğini Can Ulkay üstlenirken, senaryosu Ercan Mehmet Erdem’in kaleminden çıktı. Hayatımızda sürekli yer eden, hemen her gün karşılaştığımız kağıt toplayıcılarının hayatına odaklanan Mücadele Çıkmazı, bu hayatı yaşayan insanların yaşamlarına içeriden bir bakış atacak. Film, 2021 yılında gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top