Hesabım
    The Walking Dead, 11. Sezon Sonunda Ekranlara Veda Ediyor!

    Orijinal seri bitiyor ama Daryl ve Carol'ın macerası devam edecek..

    AMC, The Walking Dead'in sonuna geldiklerini açıkladı ve yeni bir spin-off projesi için müjdeyi verdi.

    Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre, ikonikleşen zombi dizisinini yaklaşan 11. sezonu, dizinin son sezonu olacak. Bu son, önceski sezonlara göre biraz uzun olacak ve  24 bölümden oluşacak. 2021'de ilk 12'si yayınlanacak olan The Walking Dead'in son sezonunun diğer 12 bölümüyse 2022'de yayınlanacak.

    AMC, bitiş tarihi haberlerini açıklarken, biri Norman Reedus'un canlandırdığı Daryl ve Melissa McBride'ın canlandırdığı Carol’ın ortak hikayesi olmak üzere (2023’te prömiyeri yapılacak), iki yeni dizi siparişi verdiğini de duyurdu. Bu iki yeni şov, ortaya çıkarılan spin-off sayısını dörde çıkarıyor (Fear the Walking Dead ve yakında çıkacak olan The Walking Dead: World Beyond). AMC ayrıca Andrew Lincoln'un başrol oynadığı Rick merkezli uzun metrajlı bir filme de sahip.

    The Walking Dead, 11. ve son sezonuna başlamadan önce, ertelenen sezon 10 finali 4 Ekim'de yayınlanacak ve ardından 2021'in başlarında altı bonus bölüm gelecek. Dizinin imtiyaz sahibi Scott Gimple yaptığı açıklamada; "Güle güle. 10 yıl oldu! İleride olan iki dizi daha ve bunun ötesinde anlatılacak hikayeler var. Açık olan şu ki, bu şov, tutkulu bir oyuncu kadrosu, yazar, yapımcılar, ve ekip tarafından yapılan, Robert Kirkman'ın muhteşem çizgi romanında ortaya koyduğu vizyonu hayata geçiren ve en iyiler tarafından desteklenen dünyadaki hayranlar ve yaşamla ilgili. Dizide anlatacak çok sayıda heyecan verici hikayemiz var ve bu son, daha fazla Walking Dead markasının başlangıcı olacak yeni hikayeler ve karakterlere alan açacak. Son sezon, yeni prömiyerlere yol açacak büyük bir final olacak. Evrim üzerimizde. The Walking Dead yaşıyor.” dedi. 

    Şovun yapımcısı Angela Kang de bir açıklama yaptı ve; "Robert Kirkman’ın hikayesinin bu destansı son bölümünü önümüzdeki iki yıl boyunca hayranlarımız için hayata geçirmek için parlak yazarlarımız, yapımcılarımız, yönetmenlerimiz, oyuncu kadromuz ve ekibimizle görüşmeyi dört gözle bekliyorum. Walking Dead amiral gemisi serisi on yıldır yaratıcı evim oldu ve bu yüzden onu sona erdirmek acı tatlı bir deneyim. Daryl ve Carol için yeni bir dizi geliştirmek üzere Scott Gimple ve AMC ile çalışmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdım. Norman Reedus ve Melissa McBride'la çalışmak kariyerimin en önemli noktalarından biri oldu ve birlikte hikayeler anlatmaya devam edeceğimizz için çok heyecanlıyım." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top