Hesabım
    Bir Zamanlar Çukurova'nın Üçüncü Sezonu Çok Yakında Atv'de!

    Dizi, 17 Eylül'de yeni sezonuyla geri dönüyor..

    Geçtiğimiz iki sezon boyunca hakkında en çok konuşulan dizi olan ve reyting rekorları kıran Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 17 Eylül Perşembe akşamı, üçüncü sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. Her hafta, yine perşmbe günleri yayınlanacak olan dizi, TIMS&B Productions imzasıyla, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığında çekiliyor.

    ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonda da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Sezon aralarında bile gerek sosyal medyada, gerekse magazin programlarında sürekli adı geçen Bir zamanlar Çukurova, yayınlandığı günler reyting birinciliğini de hiçbir yapıma kaptırmıyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosuyla üçüncü sezon da iddalı geliyor.

    Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur GüneşHilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Furkan Palalı ve Nazan Kesal dahil olmuştu. Dİğer rolelrde ise; Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Mehmet Polat, Serpil Tamur, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda başarılı isim Murat Saraçoğlu otururken, senaryoyu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray birlikte kaleme alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top