Hesabım
    Drama Dizisi ‘For Life’ın Çekimleri, Tutarsız Koronavirüs Testleri Nedeniyle Askıya Alındı

    Farklı sonuçlar veren kişiler nedeniyle prodüksiyona ara verildi

    Oyuncular ve ekip, hafta sonu, yerel yönetim kurallarına göre “For Life” çekimlerinin iki hafta süreyle askıya alındığı konusunda bilgilendirildi. Sony Pictures Television ve ABC Studios ortak yapımı "For Life", setteki çelişkili Koronavirüs test sonuçları nedeniyle cuma günü çekimleri askıya aldı. Kaynaklar, prodüksiyona dahil olan birden fazla kişinin önce pozitif test sonucu aldığını, sonraki testlerde ise negatif sonuçlar aldığını bildirdi.

    Bu tür test sonuçlarını kaç kişinin aldığı ve etkilenen kişilerin oyuncu kadrosu ya da ekip üyesi olup olmadıkları açıklanmadı. Sete dahil olanlar, endüstri genelinde aylarca süren bir kesintiye neden olan solunum virüsü için rutin testlere tabi tutuluyorlar. Sony Pictures Television sözcüsü, "Bazı tutarsız test sonuçlarının bir sonucu olarak ve çok sayıda önlem nedeniyle, bugün erken saatlerde üretimi durdurduk." dedi.

    ABC serisi, Hank Steinberg tarafından yaratıldı ve sorumlu yapımcılar Steinberg ve Curtis “50 Cent” Jackson oldu. Dizi, işlemediği bir suç için müebbet hapis cezası alan ve bunu bozmak için savaşırken, hukuk diploması kazanıp, diğer mahkumlar için de davalar açmaya başlayan, Nicholas Pinnock'un canlandırdığı tutuklu bir adamın hikayesini anlatıyor. Dizide ayrıca, Indira Varma, Joy Bryant, Glenn Fleshler, Dorian Missick, Tyla HarrisMary Stuart Masterson ve Boris McGiver rol alıyor.

    Tutarsız test sonuçları nedeniyle çekimleri durdurulan tek aktif yapım "For Life" değil. Jada Pinkett Smith ve Will Smith'in oynadığı bir yapım için Westbrook setinde bulunan 10 kişi, Los Angeles'ta, ağustos ayında Koronavirüs pozitif test sonucu aldı ama birkaç günlük karantina ve başka bir testin ardından negatif sonuca ulaştı. Westbrook Studios yeni tarih belirlemedi ama şu anda Jada Pinkett Smith'in ev sahipliği yaptığı Red Table Talks'un yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top