Hesabım
    Robert Pattinson'ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı ve "The Batman"in Prodüksiyonu Durdu

    Şirket, bir kişinin testinin pozitif olduğunu açıklamıştı

    Robert Pattinson, son dakika haberlerine göre, Koronavirüs testinden pozitif sonuç aldı ve "The Batman"in Birleşik Krallık'taki çekimleri tekrar prodüksiyona başladıktan günler sonra yeniden askıya alındı. Warner Bros. perşembe günü erken saatlerde, bir ekip üyesinin test sonucu pozitif çıktıktan sonra üretimin durdurulduğunu doğruladı ancak kişinin kimliğini doğrulamadı.

    Vanity Fair, ilk olarak Pattinson'ın Koronavirüs olan kişi olduğunu bildirdi. Bir Warner Bros. sözcüsü yaptığı açıklamada, "The Batman yapımındaki bir üye Covid-19 için pozitif test sonucu aldı ve güvenlik protokollerine uygun olarak izole ediliyor" dedi. Stüdyo, Pattinson'ın virüse yakalanıp yakalanmadığı konusunda yorum yapmayı reddetti ve aktörün temsilcisi, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

    Pattinson'ın kendi kendini izole etmesi gereken süreye bağlı olarak, üretimi askıya almak maliyetli bir sonuç verebilir. Pattinson'ın Caped Crusader rolünde oynadığı “The Batman”, pandemi nedeniyle mart ayında kameraları kapatmak zorunda kaldıklarında çekimlerin yaklaşık yedi haftası kalmıştı. Cesur çizgi roman uyarlamasının çekilecek yaklaşık üç aylık malzemesi kaldı ve yıl sonuna kadar çekimlerin bitirilmesi umuluyor.

    "The Batman" in prodüksiyonu beklemeye alındığından beri, Warner Bros. sinema gösterimini geri çekti ve filmi 1 Ekim 2021'de beyaz perdede göstermeyi planlıyor. Matt Reeves, Zoë Kravitz'in Catwoman rolünde, Paul Dano'nun Riddler rolünde ve Jeffrey Wright'ın Komiser Gordon olarak rol aldığı “The Batman”i yönetti. John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme LawsonAndy Serkis ve Colin Farrell oyuncu kadrosunu tamamlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top