Hesabım
    Starz'ın, ‘Blindspotting’ Filmine Dayanan Spin-Off Dizisinden Son Detaylar

    Jasmine Cephas Jones, TV versiyonunda aynı karakteri canlandıracak

    Starz, Lionsgate filmi “Blindspotting”in bir yan ürününü geliştirdiğini geçen sene bu zamanlar duyurmuştu. Şimdi, çalışmalar başladı ve dizi için önemli adımlar atılıyor. Jasmine Cephas Jones başrolde rol alıyor ve filmdeki Ashley rolünü yeniden canlandırdı. Dizi, 12 yıllık partneri ve oğullarının babası Miles'ın aniden hapsedilmesi sonrası kaotik ve mizahi bir varoluş krizi yaşayan, Oakland'da orta sınıf bir yaşam süren Ashley'yi konu ediniyor.

    Miles'ın annesi ve üvey kız kardeşi yanına taşınmak için hareket eder. Ashley'nin hayatı tersine dönmüştür ve dünyası altüst olmak üzeredir. Yaşadığı yerde de dönüşümün izlerini görür ve iki çatışan kimlik arasında kalan bir kasabayla olan ilişkisini de yeniden değerlendirir. Lionsgate TV projesi, Rafael Casal ve Daveed Diggs'in yazar ve yönetici yapımcılığını üstlendiği yarım saatlik bir drama dizisi olacak. Casal ve Diggs, filmde senaristlik ve  yapımcılığın yanı sıra rol de alacak. Filmin yapımcılığını üstlenen Snoot Entertainment'tan Jess Wu Calder ve Keith Calder, dizinin yönetici yapımcılığını da üstlenecek ve aynı zamanda Barnyard Projects'den Emily Gerson Saines, Ken Lee ve Tim Palen'la birlikte çalışacak. Palen, daha önce Lionsgate’in baş marka sorumlusu ve 15 yıldan uzun bir süre dünya çapındaki pazarlamasının başkanlığını yürütmüştü.

    “Blindspotting”, 2018 Sundance Film Festivali'nde gösterildi ve o yılın temmuz ayında sinemalarda gösterime girdi. Film, olumlu eleştiriler aldı ve şu anda sayılan 164 incelemeyle Rotten Tomatoes'ta %94 onay oranına sahip. Jones, “Blindspotting”teki rolüne ek olarak, Diggs'le birlikte oynadığı Broadway hiti “Hamilton”daki rolüyle de tanınıyor. Ayrıca, yakında çıkacak Quibi dizisi "#Freerayshawn" ve HBO’nun "Mrs. Fletcher" adlı yapımlarında da boy gösterecek.

    Proje diziye giderse, Starz'daki son yarım saatlik dram olacak. Premium kablo ağında şu anda her ikisi de yarım saatlik şovlar olan "Vida" ve "Sweetbitter" yayınlanıyor. Diğer güncel Starz şovları arasında sonuncusu altıncı sezonunda sonra sona eren "Outlander", "American Gods" ve "Power" bulunuyor. "Blindspotting" serisi, Starz’ın kadınlara yönelik programlama içeriğini artırma misyonuna da yardımcı olacak. O zamanlar Starz’ın COO'su olan ancak yakın zamanda başkan ve CEO olarak görevlendirilen Jeffrey Hirsch, Television Critics Association yaz basın turunda, ağın “premium kadın” bir izleyici kitlesini hedeflediğini söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top