Hesabım
    Phillipa Soo ve Jake McDorman, Hulu Dizisi ‘Dopesick’in Kadrosunda

    İkili, Kaitlyn Dever ve Michael Keaton'la birlikte rol alacak

    Van Sarki/Storm Santos

    Phillipa Soo ve Jake McDorman tekrar rollerle Hulu’nun yeni dizisi “Dopesick”in kadrosuna katıldı. Diziye daha önce Kaitlyn Dever, Michael KeatonPeter Sarsgaard ve Will Poulter'ın oynayacağı açıklanmıştı, Dizi, Amerika’nın opioid bağımlılığıyla mücadelesinin merkez üssünü Virginia maden topluluğu üzerinden inceliyor ve izleyicileri uyuşturucuyla mücadele birimi koridorlarına ve Big Pharma Manhattan’ın zenginliğine götürüyor.

    Sekiz bölümlük mini dizi, Beth Macy'nin New York Times etiketli ve aynı adlı çok satan kitabına dayanıyor. Soo, OxyContin'i satan ilk ekibin bir parçası olan Purdue Pharma'nın satış temsilcisi Amber'ı oynayacak. McDorman, OxyContin'i çevreleyen pazarlama uygulamalarına odaklanan Purdue Pharma'ya karşı davayı denetleyen bir ABD Avukatı olan John Brownlee'yi oynayacak.

    Soo, daha önce hit müzikal "Hamilton" daki rolüyle Tony Ödülü'ne aday gösterilmişti. Şu anda "Broken Hearts Gallery" ve "The One and Only Ivan" filmlerinde yer alıyor. Yaklaşan rolleri arasında Netflix animasyon dizisi “Over the Moon" yer alıyor. McDorman ise daha önce “Limitless”ın CBS dizi uyarlamasında rol almıştı. Gelecek Disney Plus dizisi “The Right Stuff”ın da başrolünde yer alacak ve yakın zamanda FX komedisi “What We Do in the Shadows”ta yeniden rol aldı. Önemli filmleri arasında "American Sniper" ve "Lady Bird" bulunmaktadır.

    “Dopesick”, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapan Danny Strong tarafından yazılacak. Oscar Ödülü sahibi usta yönetmen Barry Levinson, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. John Goldwyn, Warren Littlefield, Macy ve Karen Rosenfelt de dizinin yürütücü yapımcıları. Touchstone Television ve The Littlefield Company yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top