Hesabım
    Peacock, Breandan Gleeson'lı ‘Mr. Mercedes'in Haklarını Satın Aldı

    Sevilen dizi, bütün sezonlarıyla Peacock'ta yayınlanacak

    Üç sezonluk sevilen gizemli dizi "Mr. Mercedes”, Peacock tarafından satın alındı. Dizi, daha önce Audience Network'te yayınlandı ama kanal ocak ayında AT&T tarafından kapatıldı ve dizinin kalan senaryolu sezonları belirsizlik içinde kaldı. "Mr. Mercedes” geçen yılın sonlarında üçüncü sezonunu yayınladı ve dizi, tüm çalışması boyunca büyük beğeni topladı.

    Anlaşmanın bir parçası olarak, "Mr. Mercedes” sadece Peacock üzerinden yayınlanacak. Bu sezonların her ikisi de yayıncıda 15 Ekim'de başlayacak. Üçüncü sezonun prömiyer tarihi ise henüz belirlenmedi. Stephen King'in New York Times etiketli çok satan Bill Hodges üçlemesine dayanan "Mr. Mercedes”, emekli bir dedektifin (Brendan Gleeson) bir dizi mektup ve e-posta yoluyla bir seri katil (Harry Treadaway) tarafından işkence görerek, sevdiklerini ve kendisini korumak için tehlikeli ve potansiyel olarak suçlu bir inanç yolculuğuna çıkmasına neden olan olayları anlatıyor.

    Dizide ayrıca Kelly Lynch, Jharrel Jerome, Mary-Louise Parker, Holland Taylor, Justine Lupe, Breeda Wool, Scott Lawrence, Ann Cusack, Jack Huston, Tessa FerrerMaximiliano Hernández ve Nancy Travis yer alıyor. David E. Kelley ve Dennis Lehane, King'le birlikte ilk iki sezonu yazdı ve baş yapımcılığını üstlendi. Jack Bender, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Temple Hill Entertainment ve Sonar Entertainment diziyi çeken şirketler.

    Audience Network kapatıldıktan sonra AT&T, onu akış hizmeti HBO Max için bir önizleme kanalına dönüştürdü. Hareket, AT&T'nin WarnerMedia şemsiyesi altında programlamayı konsolide etmeye başlamasıyla gerçekleşti. Bu notta, geçen hafta DC Universe yayın hizmetinin yalnızca bir çizgi roman abonelik hizmetine geçiş yaptığı ve tüm programlamasını HBO Max'e taşıyacağı duyurulmuştu. Mr. Mercedes'in dördüncü sezonunun olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top