Hesabım
    Patricia Arquette ve Ben Stiller, Apple Dizisi ‘High Desert’ İçin Yeniden Bir Arada

    İkili, yakın zamanda Showtime dizisi Escape at Dannemora'da beraber çalışmıştı

    Jordan Strauss/Invision/AP

    Patricia Arquette ve Ben Stiller, Apple'da sipariş edilen yarım saatlik komedi dizisi için bir kez daha işbirliği yapacak. "High Desert" başlıklı dizi, Kaliforniya'nın küçük bir çöl kasabası Yucca Valley'de birlikte yaşadığı sevgili annesinin ölümünden sonra yeni bir başlangıç ​​yapmaya karar veren eski bir bağımlı olan Peggy'yi (Arquette) konu alıyor ve bir özel dedektif olmak için hayatını değiştiren bir karar veriyor.

    Dizi, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapacak olan Nancy Fichman, Katie Ford ve Jennifer Hoppe tarafından yazıldı. Arquette, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılığını üstlenecek ve Stiller, ilk bölümü yönetip, Red Hour Films aracılığıyla sorumlu yapımcı olacak. Red Hour'dan Nicky Weinstock, 3 Arts Entertainment'tan Molly Madden ve Tom Lassally'le birlikte baş yapımcı olacak. Bu, Arquette ve Stiller'in birlikte çalışacağı ikinci Apple serisi anlamına geliyor. Daha önce Arquette'in Apple için "Severance" adlı drama dizisinde rol alacağı ve yapımcılığını yapacağı duyurulmuştu. Stiller, o diziyi de yönetecek ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    İkili daha önce, Arquette'in Altın Küre ve Emmy adaylığı kazandığı, eleştirmenlerce beğenilen Showtime mini dizisi “Escape at Dannemora”da birlikte çalıştı. Stiller ayrıca bir mini dizi için en iyi yönetmen dalında Emmy'e aday gösterildi. Fichman ve Hoppe’un önceki çalışmaları arasında “Nurse Jackie”, “Damages” ve “Grace and Frankie” yer alıyor. Ford, sevilen Sandra Bullock filmi "Miss Congeniality"deki çalışmalarının yanı sıra "Desperate Housewives" ve 2005 mini dizisi "Little House on the Prairie" gibi şovlarla tanınıyor.

    Önümüzdeki yıl iki diziyle birden ortaklık yapacak olan ve yakın zamanda yeni bir diziyi TV dünyasına kazandıran Stiller ve Arquette, ilk ortak çalışmalarını 1996 yapımı David O. Russell filmi "Flirting with Disaster" da beraber başrolü paylaşarak yapmışlardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top