Hesabım
    Jason Isaacs, Jemima Kirke ve Dua Saleh, Sex Education'ın Kadrosunda!

    Netflix'in sevilen dizisinden kadroya önemli takviyeler!

    Netflix serisi Sex Education'ın yaklaşan üçüncü sezonu için oyuncu kadrosuna üç yeni yüz ekledi. Jason IsaacsJemima Kirke ve Dua Saleh, yaklaşan yeni sezonda karşımıza çıkacak. Netflix'in beğenilen gençlik dizilerinden olan ve Koronaviriüs nedeniyle yayın hayatı sonlanan diziler arasından sıyrılmayı başaran dizi, 2021 yılında karşımıza çıkacak.

    Kadroya yeni katılan üçlü, oyuncular arasında hali hazırda yer alan Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison, Alistair Petrie, Chinenye Ezeudu, Sami Outalbali ve George Robinson'a katılacak.

    Netflix komedisi, annesi (Anderson) bir seks terapisti olmasına rağmen seks konusuna gelince çok garip olan, içine kapanık Otis (Butterfield) adındaki bir gencin hayatını konu alıyor. İkinci sezonda Otis, cinselliği hakkında daha çok şey keşfetmişti. Sex Education'ın üçüncü sezonu için prömiyer tarihi net olarak açıklanmadı ama yeni katılan oyuncuların isimleri sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuruldu.

    İlk iki sezonu, yayınlandığı yılın ilk ayında seyirciyle buluşan dizinin, pandemi sebebiyle bu kez ne zaman yayında olacağı belirsiz ama 2021 yılında yayınlanacağı duyuruldu. Birçok dizi, daha önceden yeni sezon onayı almasına rağmen, gerek salgın nedeniyle aranın açılması, gerekse ek bütçe ve güvenlik koşullarının yerine getirilmesinin güçlüğü nedeniyle sonradan iptal edildi. Platform ve kanallar, daha ziyade yüzde yüz güvendikleri ya da iddialı yeni yapımlara yüklenmeyi tercih ettiler. Sex Education da bunlardan biri.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top