Hesabım
    "Mr.Robot"un Yaratıcısı Sam Esmail'den ABC'ye İki yeni Dizi!

    Esmail, yoğun bir dönem için kolları sıvadı.

    USA Network'ün siber gerilim dizisi “Mr. Robot'un, yazar, yönetmen ve yapımcısı Sam Esmail, yeni iki dizi hazırlamak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Şu sıralar Homecoming üzerinde çalışan ve çok iyi sonuçlarla ilerleyen Esmail'in durmaya niyeti yok. Başarılı yazar ve yönetmen, şimdi de ABC için iki dizi birden hazırlıyor.

    Variety'nin haberine göre Esmail, ABC ile iki yeni dizi için anlaşma imzaladı. İlki, Esmail tarafından yazılıp yönetiliyor ve adı "Acts of Crime". Bu dizi, yapım için çoktan onay aldı ve suç prosedürünün benzersiz bir dönüşü olarak tanımlanıyor. Açıkçası, bu proje, kanalın primetime dizilişine hakim olan tıbbi prosedürlerden ve son dönemden bıkmış insanları muhtemelen ilgilendirecek bir olay. İkinci seri ise başlıksız ve paylaşılacak çok az bilgi var. Bununla birlikte, ikinci dizinin zaten bir senaryosu olduğu ve Esmail’in katılımının boyutunun hala bilinmemekle birlikte, pilot bölümü yönetme taahhüdü olduğu söyleniyor.

    Daha önce de belirtildiği gibi Esmail, “Mr. Robot”la başarılar dolu birkaç yıl geçirdi. Bu süre zarfında, bu yıl ikinci sezonunu yayınlayan ve beğenilen “Homecoming”i yayınladı. Ayrıca, yeni iptal edilen ancak Rosario Dawson'ın oynadığı tam bir sezon yayınlanan "Briarpatch" de var. "Angelyne" ve merakla beklenen "Battlestar Galactica" yeniden çevrimi de yolda gözüküyor. Esmail, Peacock'a geleceği söylenen iki gösterinin de arkasındaki isim durumunda. Yani, önümüzdeki birkaç yıl adını sıkça duyacağız.

    Ek olarak, Esmail'i Julia Roberts'la yeniden bir araya getiren yakın zamanda duyurulmuş iki projesi daha var. İlki, Joel EdgertonSean Penn ve Armie Hammer'ın da rol aldığı “Gaslit” adlı bir Amazon drama dizisi. İkincisi ise, Denzel Washington'la birlikte Roberts'ın oynadığı bir Netflix gerilim projesi. ABC projelerinin ne zaman TV ekranlarına geleceğini tam olarak bilmiyoruz ama Esmail’in bu çalışkanlığı ve platformların yükselişiyle, bu yapımları oldukça yakın bir zamanda görme şansımız var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top