Hesabım
    Russell Hornsby, Netflix Dizisi "Lost In Space"in Üçüncü Sezon Kadrosunda!

    Lost in Space'in final sezonuna önemli takviye..

    Netflix dizisi Lost In Space, üçüncü ve son sezonun oyuncu kadrosuna Russell Hornsby'yi ekledi. Gösteri, aynı adı taşıyan 1965 serisinin yeniden yapımı ve yıldızlararası seyahatin normal olduğu fütüristik bir dünyada geçiyor. İlk sezon 2018'de görece kritik ve ticari bir başarıya ulaştı. Aralık 2019'da ikinci sezon prömiyeri yapıldı.

    Hornsby'nin yer alacağı üçüncü sezon, serinin sonuncusu olacak. Hornsby, daha önce "Lincoln Heights", NBC yapımı "Grimm" ve Denzel Washington filmi "Fences"ta başrol oynamıştı. Yakın zamanda The Hate U Give ve Creed II'de de rol aldı. Hornsby’nin dizideki rolü tam olarak bilinmiyor ama oyuncu son sezonda tekrar eden bir role sahip olacak.

    Molly Parker, Toby StephensMaxwell Jenkins ve Taylor Russell gibi diğer oyuncu kadrosunun çoğu önceki sezonlardaki karakterlerine geri dönüyor. Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama ve Burk Sharpless, yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Lost In Space ekibi, sosyal medya üzerinden Hornsby'yi uzay dünyasına davet eden bir tweet paylaştı ve duyuruyu bu şekilde yaptı.

    Tweetin kelime seçimi, hayranların Hornsby'nin Judy'nin biyolojik babasını oynayıp oynamayacağını merak etmesine neden oldu. Yine de izleyiciler öğrenmek için beklemek zorunda kalacaklar. Zira, Lost in Space'in üçüncü sezon prodüksiyonu yeniden başladı ve en azından 2021'in sonuna kadar prömiyer yapması beklenmiyor. Lost In Space'in son sezonu yoluna girdiğinde Hornsby, sete dahil olacak ve son sezonda kendisini izleme şansı elde edeceğiz

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top