Hesabım
    Henry Cavill, ‘The Witcher’ın İkinci Sezonundan İlk Görseli Paylaştı

    Yeni sezona ilk bakış Henry Cavill'den geldi.

    "The Witcher"ın ikinci sezonundan Henry Cavill'e ilk bakış sonunda burada. Oyuncu, canavar avcısı Geralt of Rivia'nın yepyeni bir zırhla yer aldığı gelecek sezonun ilk fotoğraflarını yayınladı. Cavill, orijinal “Witcher” romanlarının yazarı Andrzej Sapkowski'den bir alıntıyla pazartesi sabahı Instagram'da fotoğrafları paylaştı.

    Cavill'in notunda şu cümleler yer aldı; "Beyaz saçlı adam bir an sonra, 'ortaya çıkabilir' dedi. "Yoldaşları veya dostları, bu kötü adamların başına ne geldiğini sorabilir. Onlara Kurt'un onları ısırdığını söyle. Beyaz Kurt'un.. Ve omuzlarının üzerinden bakmaya devam etmeleri gerektiğini de ekleyin. Bir gün arkalarına bakacaklar ve Kurt'u görecekler."

    Yeni fotoğraflar Geralt’ın ikinci sezondaki güncellenmiş zırhını da sergiliyor ve ilk sezondaki Beyaz Kurt madalyonunu ve gümüş kılıcını içeriyor. Netflix'in aksiyon dolu fantastik serisinin ikinci sezonu, kitap serilerinden ve popüler "Witcher" video oyunlarından hayranların en sevdiği birkaç karakteri de hikayeye ekleyecek. Yeni sezonda, daha önce "Killing Eve"da oynayan Kim Bodnia, Geralt’ın Witcher akıl hocası Vesemir’i, Paul Bullion ise Geralt’ın Witcher meslektaşlarından biri olan Lambert’i canlandıracak. Geçen ay duyurulan habere göre, Eskel rolü, orijinal aktör Thue Ersted Rasmussen'in yeniden planlama sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalmasının ardından İsviçreli aktör Basil Eidenbenz'in oldu. 

    İkinci sezon prodüksiyonu, Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayı ortasında geçici olarak kapatıldı ve çekimler 17 Ağustos'ta yeniden başladı. Diğer yeni oyuncular arasında “Game of Thrones” yıldızı Kristofer Hivju, Nivellen rolünde Yasen Atour, Vereena rolünde Agnes Bjorn, Lydia rolünde Aisha Fabienne Ross ve Francesca rolünde Mecia Simson yer alıyor. "The Witcher”ın henüz ikinci sezon için bir prömiyer tarihi yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top