Hesabım
    Aralık Ayında Prömiyer Yapacak Netflix Dizisi "Selena"dan Fragman!

    Biyografik diziden siyah-beyaz bir fragman yayında..

    Ünlü Tejano şarkıcısı Selena Quintanilla hakkında biyografik bir drama olan “Selena: The Series” bu aralık ayında Netflix'te yayınlanacak. "The Walking Dead" yıldızı Christian Serratos, 31 Mart 1995'te 24. doğum gününden birkaç gün önce vurularak öldürülen şarkıcıyı canlandıracak. Netflix dizisi, onun ve ailesinin müzik kariyerini ilerletmek için alması gereken zor kararların yanı sıra, çocukluğunu ve hızla ün kazanmasını da anlatacak. Netflix, salı sabahı "Selena: The Series" için 4 Aralık'ta yayın platformundaki galasını duyuran bir fragman yayınladı.

    Siyah-beyaz teaser, Selena'yı sahnede, babası Abraham Quintanilla'nın (Ricardo Chavira) arka planda çaldığı "Como La Flor" şarkısını söylerken gösteriyor. Abraham; "Babana güveniyor musun? Eğer çalışmaya devam edersen, her şeyin karşılığını alırsın. Sadece izle. Ve seni o sahnede gördüğümde, hala arka bahçemizde şarkı söyleyen altı yaşındaki kızım gibiydin." diyor. 

    Oyuncular arasında küçük yaştaki Selena rolünde Madison Taylor Baez, annesi Marcella Quintanilla rolünde Seidy Lopez, erkek kardeşi A.B. Quintanilla rolünde Gabriel Cavarria ve kız kardeşi Suzette Quintanilla rolünde Noemi Gonzalez yer alıyor.  Oyuncu kadrosunun geri kalanında Julio Macias, Jesse Posey, Hunter Reese Pena, Carlos Alfredo Jr., Paul Rodriguez, Erika Buenfil ve David Fernandez Jr yer alıyor.

    Suzette Quintanilla, dizi ilk kez 2018'in sonlarında duyurulduğunda, "Selena müzik tarihinde her zaman kalıcı bir yere sahip olacak ve onun anısına adaleti sağlamak için büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Bu diziyle izleyiciler nihayet Selena'nın ailemiz ve tüm hayatlarımız üzerindeki etkisini ve tüm tarihini öğrenecekler. Hayranlarımıza hikayemize daha önce hiç görülmemiş bir bakış atmak ve Selena'nın neden gelecek nesiller için bir efsane olarak kalacağını vurgulamak için Campanario ve Netflix'le iş ortaklığı yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top