Hesabım
    Gary Carr, Bilim Kurgu Dizisi ‘The Peripheral’ın Kadrosunda!

    William Gibson'ın romanından uyarlanan dizinin başrolleri belli oldu.

    Chris Pizzello/Invision/AP

    Gary Carr, William Gibson'ın “The Peripheral” romanının yakında çıkacak Amazon dizisi uyarlamasında başrol oynayacak. "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy tarafından, Kilter Films adı altında baş yapımcılığı üstlenen dizinin açıklanan ikinci başrolü Carr oldu. Nolan ve Joy ise 2019'da Amazon'la büyük bir genel anlaşma imzalamıştı.

    Chloë Grace Moretz, bu haftanın başlarında dizinin diğer başrol oyuncusu duyuruldu. Carr, Wilf rolünde, Moretz ise Flynne Fisher rolünde oynayacak. Carr, yakın zamanda platformun antoloji dizisi “Modern Love”da yer alan Amazon seyircisine yabancı değil. Ayrıca, HBO dizisi “The Deuce” ve BBC 2 / HBO Max dizisi “Trigonometry”deki rolüyle de tanınıyor. Diğer TV çalışmaları arasında "The Good Fight", "Downton Abbey" ve "Death in Paradise" sayılabilir. Sinema tarafında, kısa süre önce aramızdan ayrılan Chadwick Boseman'la birlikte rol aldığı “21 Bridges” filminde ve müzik biyografisi “Bolden”da yer aldı.

    Gelmiş geçmiş en önemli bilim-kurgu romanlarına imza atan ve siberpunkın kurucusu olarak nitelendirilen William Gibson'ın romanından uyarlanan "The Peripheral" ilk olarak geçen yılın sonlarında Amazon tarafından seriye alındı. Bir saatlik dram, yazar, yapımcı ve yardımcı programcı Scott B. Smith'ten geliyor. Greg Plageman, yönetici yapımcı ve ortak şovmen olarak görev yapacak. Dizi, geleceğin Amerika'sının terk edilmiş bir köşesinde parçalanmış ailesini toparlamak için mücadele veren Flynne Fisher'ın (Moretz) hikayesine odaklanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top