Hesabım
    Shameless'ın Onbirinci Sezonunun Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    11. sezon, aynı zamanda dizinin final sezonu olacak

    Shameless'ın 11. ve final sezonu için prömiyer tarihi açıklandı. Showtime, popüler komedi dizisi Shameless'ın 11. ve son sezonunun 6 Aralık Pazar günü yayınlanacağını duyurdu. İlk olarak 2011 kışında prömiyerini yapan dizi, kanalın bir numaralı komedisi, en uzun soluklu dizisi ve tüm Showtime dizileri arasında en genç izleyiciye sahip olan programı.

    Shameless'ın 10. sezon finali 26 Ocak'ta yayınladı ve platformlarda haftalık ortalama 5,7 milyon izleyici elde etti. Dizinin son sezonu, Gallagher Ailesi'ni ve Güney Yakası'nı, Covid salgını ve diğer meselelerle bir dönüm noktasına taşıyacak ve bu noktada dizinin finalini izleyip, karakterlere veda edeceğiz.

    Frank (William H. Macy), alkolizm ve uyuşturucunun neden olduğu alacakaranlık yıllarında kendi ölümü ve aile bağlarıyla yüzleşirken, Lip (Jeremy Allen White) ailenin yeni reisi olma umuduyla mücadele eder. Yeni evliler, Ian (Cameron Monaghan) ve Mickey (Noel Fisher), kararlı bir ilişki içinde olmanın kuralları ve sorumluluklarını irdelerken, Deb (Emma Kenney), bireyselliğini ve bekar anneliğini kucaklıyor. Carl (Ethan Cutkosky), kolluk kuvvetlerinde beklenmedik yeni bir kariyer bulurken, Kevin (Steve Howey) ve V (Shanola Hampton), Güney Yakası'nda zorlu bir hayatın savaşmaya değip değmeyeceğine karar vermekte zorlanır.

    William H. Macy, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Christian Isaiah, Noel Fisher ve Kate Miner son sezonun oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Paul Abbott tarafından yaratılan dizi, John Wells Productions ve Warner Bros. Television'la birlikte Bonanza Productions tarafından üretiliyor. John Wells tarafından Amerikan televizyonu için geliştirilen dizinin baş yapımcıları Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald ve Michael Hissrich.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top