Hesabım
    CW'den, Regina King Yapımcılığında Drama Dizisi Geliyor

    King, ilk yönetmenlik denemesinden sonra TV çalışmalarına devam ediyor..

    Regina King, şu anda geliştirilmekte olan bir drama dizisinin yapımcılığını üstleneceğini doğruladı. "Slay" başlıklı seri, Carson Jones adlı bir karaktere odaklanıyor. O, afro ponponları, deri çizmeleri, yetmişli yılların havalı kıyafetleriyle kendi imajını yaratan bir karakter. Annesinin antik Afrika soyu sayesinde kendisine verilen doğaüstü hediyelere sahip ve bunları Virginia'nın Tarihi Üçgeni'ni karanlığın güçlerinden korumak için kullanma sorumluluğuna sahip. Aynı zamanda, cesur ve esprili bir genç olarak tanımlanıyor.  

    Julian Johnson diziyi yazacak ve yardımcı yapımcı olarak Regina King'le birlikte çalışacak. Pam Veasey, denetleme ve yönetici yapımcılık yapacak. Regina ve kız kardeşi Reina King, prodüksiyon şirketleri Royal Ties aracılığıyla yönetici olarak prodüksiyonun başında yer alacaklar. CBS Television Studios dizinin prodüksiyonunu üstlenecek.

    Regina King, HBO mini dizisi “Watchmen”deki başrolüyle Emmy galibiyetini yeni aldı. Daha önce iki kez, “American Crime” ve “Seven Seconds” performanslarıyla aynı ödülü kazanan oyuncu kariyerinin dördüncü Emmy ödülünü eve götürmüş oldu. Ayrıca; 2019 yapımı Barry Jenkins filmi “If Beale Street Could Talk" performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar'ın sahibi oldu. Son yıllarda yapımcı olarak giderek artan bir kariyer oluşturan King, son olarak, ilk uzun metrajlı filmi olan “One Night in Miami”nin yönetmenliğini ve yönetici yapımcılığını üstlendi.

    Yeni proje Veasey ve King'i yeniden bir araya getiriyor. Eskiden "CSI: New York" ve "CSI: Cyber" filmlerinin showrummerı olan Veasey, iki yıl önce, hepsi NYPD'de görevli olan beş Afrikalı-Amerikalı kız kardeş hakkında bir ABC pilotu yazdı. King, pilotu yönetti ve yapımcılığını üstlendi. Veasey’in diğer çalışmaları arasında "L.A.’s Finest", "Hap and Leonard" ve "The District" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top