Hesabım
    'Falcon and the Winter Soldier'ın Kadrosuna Yeni Yıldız!

    Marvel dizisine TV dünyasından bir transfer..

    The Falcon and The Winter Soldier'ın oyuncu kadrosu büyümeye devam ederken, Top Gun: Maverick'ten Danny Ramirez, prodüksiyona önemli bir rolle katılıyor. Başlangıçta Marvel Studios'un Disney + şovlarının ilki olarak planlanan The Falcon ve The Winter Soldier, Covid-19'un neden olduğu üretim gecikmeleri nedeniyle 2021'e kadar ertelenmişti.

    Dizi, Avengers: Endgame olaylarından sonra Sam Wilson (Anthony Mackie) ve Bucky Barnes (Sebastian Stan) üzerine odaklanacak. The Falcon and The Winter Soldier Disney Plus'a ulaştığında, Marvel Sinematik Evreni'ni büyük ölçüde genişletecek. Gösteri, Sam ve Bucky'nin ilk kez bir hikayenin ana karakterleri olmasını sağlayacak ve etraflarında büyük bir topluluk olacak. Sharon Carter (Emily VanCamp) ve Baron Zemo (Daniel Brühl) geri dönen tanıdık karakterler arasında yer alırken, Wyatt Russell'ın oynayacağı US Agent dizinin tanıtacağı en büyük yeni yüzlerden biri olacak. Oyuncu listesi ayrıca Marvel Comics'in ana karakterlerini oynayabilecek birkaç başka aktör de içeriyor. 

    The Hollywood Reporter'a göre, Danny Ramirez, The Falcon and The Winter Soldier'da çok önemli bir karakter oynayacak, ancak rolünün kimliği şimdilik gizli tutuluyor. Ramirez, daha önce On My Block'ta Mario Martinez'i canlandırdı ve Assassination Nation ve Marvel's The Gifted'da rol aldı. Ayrıca Top Gun: Maverick'te Fanboy olarak görüneceği bir rolü var. Bu raporun zamanlaması Prag'da gerçekleşen prodüksiyonla örtüşüyor ama Ramirez'in şova yeni mi katıldığı yoksa çok daha uzun süredir projenin bir parçası mı olduğu belli değil.

    Ramirez, The Falcon ve The Winter Soldier'ın en yeni gizemli eklentisi. Daha önce Desmond Chiam, Miki Ishikawa, Adepero Oduye, Noah MillsErin Kellyman ve Carl Lumbly'nin gösteride rol aldığı bildirilmişti ancak hiçbiri net olarak açıklanmadı. Ramirez'in eklenmesini biraz daha ilgi çekici yapan şey, onun "önemli" bir role sahip olması. Bu, The Falcon ve The Winter Soldier boyunca yer alacağı ve muhtemelen kaynak materyalden birini oynadığı anlamına gelebilir. Ramirez'in kimi oynadığına dair hiçbir ipucu olmadan, eğer gerçekten çizgi romanlardan biriyse, rolü için sayısız olasılık vard. The Falcon ve The Winter Soldier'ın Thunderbolts'a doğru ilerlemeye yardımcı olacağına dair birkaç ipucu var, böylece Atlas, Mach-1 veya Techno gibi orijinal üyelerden biri olabilir.

    Bazı söylentiler, Ultimatum grubunun da gösteriye dahil edileceğini, böylece Ramirez'in potansiyel olarak Flag-Smasher'ı oynayabileceğini öne sürdü. Ramirez'in en önemli rolü olma ihtimali bile var. Pek çok olasılıkla hayranlar, Ramirez'in kimin oynadığını öğrenmek için The Falcon ve The Winter Soldier'ın yayına girmesini beklemek zorunda kalacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top