Hesabım
    Fox'un Yeni Dizisi "Kefaret"in İlk Tanıtım Videosu Yayında!

    Kefaret, yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor

    Fox, yeni ve iddalı dizisi Kefaret'in ilk tanıtım videosunu yayınladı. Yapımında 25 Film’in yer aldığı, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün yazdığı Kefaret'in oyuncu kadrosu da bir hayli güçlü isimlerden oluşuyor. Yakın zamanda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizi, ilk tanıtımıyla özellikle sosyal medyada konuşulmaya başladı.

    Yayınlanan etkileyici tanıtım videosunda, daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor. Tanıtımda ayrıca Sinan Komiser (Mert Fırat) ve Ahmet’in (Yurdaer Okur) ormanda yaptıkları arama sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu. Bu açıdan, gizemli polisiye dizilerini de andıran atmosfer izleyicilerin beğenisini kazandı ve merak uyandırdı.

    Dizinin başrollerini başarılı oyuncular Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşırken, diğer rollerde TV dünyasının tanınan isimlerinden Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz yer alıyor.

    FOX, yeni dizisi “Kefaret” için resmi bir prömiyer tarihi belirlemedi ama tanıtım videosunda yakında ibaresi kullandı. Hazırlıkların son hız devam edtiği dizinin sonbahar aylarında ekranlarda olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top