Hesabım
    Amazon'un İlk Yerli Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

    "Artı" dizisi izleyicilere eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor

    Yakın zamanda Türkiye'de de yayın hayatına başlayan ve makul bir fiyatla rekabetçi bir yaklaşımı benimseyen Amazon Prime Video, ilk yerli dizi için çalışmalara başladı. Çıkan söylentilere göre, izleyicilere bir ilki yaşatacak olan Amazon, yapay zekanın yöneteceği bir dizi yapmayı hedefliyor ve yakın zamanda detayların açıklanması bekleniyor.

    Dijital olarak dünyada bir ilki oluşturacak olan dizi, izleyicilere kendi karakterlerini seçme fırsatı verecek. Çalışmalara başlanan dizinin adı "Artı" olarak belirlendi. Dizinin başrollerinde ise uzun yıllardır programları ve oyunculuğuyla ülkede önemli bir figür olan Okan Bayülgen ve Kırmızı Oda dizisiyle dramada da iddialı olduğunu kanıtlayan başarılı oyuncu Binnur Kaya yer alacak.

    Dizide ayrıca, Serenay AktaşZeynep Alkan ve Aslı Omağ gibi oyuncuların yer alması bekleniyor. Dizinin yayın tarihi için resmi olmayan açıklamalar 19 Mayıs 2021 tarihini işaret ediyor. Amazon'un daha önce de Orhan Pamuk romanı Masumiyet Müzesi'ni TV'ye uyarlayacağı açıklanmıştı. Bu iki hamle gerçekleşirse, yerli piyasaya Amazon'un da hızlı bir giriş yapacağı söylenebilir.

    Dizinini resmi ve daha detaylı açıklamasının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Henüz oyuncu temsilcilerinden de bir açıklama gelmiş durumda değil. Okan Bayülgen bir süredir TV ve sinemada boy göstermiyor, tiyatro çalışmalarına devam ediyor. Binnur Kaya ise Kırmızı Oda dizisiyle şu aralar en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top