Hesabım
    Thomas Haden Church, Fox Komedisinde Başrolde!

    Başarılı oyuncu, aynı zamanda yürütücü yapımcılardan biri olacak

    Disney

    Thomas Haden Church, şu anda Fox'ta geliştirilmekte olan komedi dizisi “The Texanist”te rol alacak ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Ocak ayında geliştirilmekte olduğu bildirilern seri, aynı adlı, uzun süredir devam eden Texas Monthly serisinden ilham aldı. Pandemide mola vermek zorunda kalan dizi, kaldığı yerden devam ediyor ve yakında sete girilmesi bekleniyor

    Austin bölgesi radyo programı sunucusu Dave (Church) hikayenin merkezinde bulunuyor. Teksas yerlilerine ve yeni gelenlere, Texas'ın yaşam tarzı olduğunu düşündüğü şeyler hakkında tavsiyelerde bulunan Dave'in işi Texas değiştiğinde çok daha karmaşık hale geliyor. Karısının, ailesinin ve iş arkadaşlarının tavsiyelerini dinleyen Dave, şimdi değişen yaşam tarzında neleri kabullenip, neleri reddedeceği konusunda kararsız kalıyor ve adapte olmak için yardıma ihtiyaç duyuyor.

    Proje diziye giderse, Fox sitcomu "Ned & Stacey"de oynamadan önce, NBC'de "Wings"le çıkış yakalayan Church için çok kameralı yayın komedisine bir dönüş anlamına gelecek. Başarılı oyuncu, Sarah Jessica Parker'la oynadığı "Divorce" dizisi ve 2007'de "Broken Trail" adlı TV filmindeki destekleyici rolüyle Emmy kazandı. 2005'te "Sideways" için en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

    Church'ün son sinema rolleri arasında “Peanut Butter Falcon”, “Crash Pad”, “Heaven Is for Real”, “Easy A” ve “Lucky Them” yer alıyor. Rob Long, "The Texanist"i yazıyor ve yürütüyor. The Jackal Group'tan Gail Berman ve Hend Baghdady, David Courtney, Megan Creydt, Scott Brown ve Church'le birlikte yönetici yapımcı olacak. Fox Entertainment ise yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top