Hesabım
    ‘The Baby-Sitters Club’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Gençlik komedisi yayın hayatına devam edecek..

    Netflix, "The Baby-Sitters Club"ı ikinci sezon için yeniledi. Duyuru, gösterinin ilk sezonunun temmuz ayında yayınlanmasının ardından gelmiş oldu. İkinci sezonun 2021'de başlaması bekleniyor. Oyuncu kadrosu, ikinci sezonu çarşamba günü yayınlanan bir videoda duyurdu. Ann M. Martin'in aynı adlı çok satan kitap serisine dayanan "The Baby-Sitters Club", Kristy Thomas, Mary Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill, Dawn Schafer, Jessie Ramsey ve Mallory Pike adlı karakterlerin yaşadıklarına odaklanıyor.

    Ortaokul öğrencileri, bebek bakıcılığı işlerine Connecticut, Stoneybrook kasabasında başlar. Filmde Kristy rolünde Sophie Grace, Mary Anne rolünde Malia Baker, Claudia rolünde Momona Tamada, Stacey rolünde Shay Rudolph, Dawn rolünde Xochitl Gomez, Jessie rolünde Anais Lee ve Mallory rolünde Vivian Watson yer alıyor.

    Rachel Shukert, ikinci sezon için showruner ve sorumlu yapımcı olarak geri dönecek. Lucia Aniello, Lucy Kitada, Michael De Luca, Naia Cucukov, Ben Forrer ve Walden Media'dan Frank Smith yürütücü yapımcılık görevini üstlenecekler. Kitapların yazarı olan Ann M. Martin, projede baş yapımcılık görevini de üstleniyor. İlk sezonda 6 bölüm yöneten Lucia Aniello'nun ikinci sezonda da en çok bölüme imza atan isim olması bekleniyor. 

    Dizi, yayınlandıktan sonra eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve yüksek puanlar almayı başardı. Serinin uyarlandığı kitaplar bugüne kadar 180 milyonun üzerinde sattı. Daha önce 90'lı yıllarda da bir TV ve bir sinema uyarlaması izleyicilerle buluştu. Dizi, 13 bölüm olarak yayınlandı ve uzun bir süre devam edeceği konuşuldu. Film ise 1995 yılında, en iyi çocuk filmi ödülü kazanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top