Hesabım
    ‘Baby-Sitters Club’ın Yıldızı "Xochitl Gomez" Marvel Filminde!

    Genç yıldız, Marvel filmlerinde rol alan oyuncular listesine katılıyor

    Kısa süre önce Netflix’in "Baby Sitter Club"a çektiği yeni uyarlamada rol alan genç oyuncu Xochitl Gomez, Marvel’ın "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filminin kadrosuna katıldı. Tobey Maguire'lı “Spider Man” üçlemesini de içeren filmografiyle öne çıkan Sam Raimi, Benedict Cumberbatch'ın Büyücü Supreme olarak geri dönüşünü içeren devam filmini yönetiyor.

    Yeni filmin olay örgüsü ayrıntıları gizli tutulduğu için, Gomez'in çizgi roman devam filminde hangi rolü oynayacağı belirsiz. Benedict Wong ve Chiwetel Ejiofor'un da 2016 yapımı "Doctor Strange"deki karakterlerini yeniden canlandırması bekleniyor. Elizabeth Olsen’in Scarlet Witch'i de filmde yer alıyor. "Doctor Strange", salgın nedeniyle birçok kez ertelendi ve şu anda 25 Mart 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

    Cumberbatch, başka bir solo girişimde ekrana gelmeden önce, yakında Tom Holland liderliğindeki "Spider-Man"in üçüncü bölümünde yer alacak. "Spider Man" filminin vizyon tarihi 17 Aralık 2021 olarak planlandı. "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın vizyon tarihi ertelenmezse, 2016'da gişe rekorları kıran ilk filmden beş yıl sonra prömiyerini yapmış olacak. İlk “Doctor Strange” filmi, dünya çapında gişede 677 milyon dolar hasılatla kritik ve ticari bir hit olmuştu. Ayrıca, görsel efektler için Oscar adaylığı kazandı.

    Gomez, "Baby Sitter Club" dizisinde Dawn Schafer'ı canlandırdı. Son derece olumlu eleştiriler alan seri, Ann M. Martin’in popüler kitap serisine dayanıyordu. Gomez’in diğer çalışmaları arasında “You’re the Worst” adlı TV programı, romantik drama “Roped” ve aksiyon macera “Shadow Wolves” yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top