Hesabım
    ‘Ted Lasso’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Spor komedisi, Apple'dan yeni sezon onayını aldı..

    Apple’ın hit komedisi Ted Lasso üçüncü bir sezon geri dönüyor. Yayıncı, dizinin ilk sezonunun çıkışında ikinci sezon onayını duyurmuştu. Şimdi, ilk sezon yeni bitmesine rağmen üçüncü sezon onayını da duyurdu. Başrolde Saturday Night Live'le tanınan Jason Sudeikis'in oynadığı komedinin ikinci sezonu 2021'de yayında olacak.

    Sudeikis ve Bill Lawrence'tan gelen Ted Lasso, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Kanada, Rusya, Japonya ve daha fazlası dahil olmak üzere 50 ülkenin tümünde Apple’ın 1 numaralı komedisi oldu. Apple TV + için izleyici rekorları kırdı ve her hafta 1 numaralı komedi olarak sıralandı. Dizi, 14 Ağustos lansmanından bu yana hizmete % 25 yeni izleyici çekmeyi başardı.

    Sudeikis ve Lawrence'ın birlikte yazdığı Ted Lasso, Sudeikis'in NBC Sports videolarında oynadığı popüler Coach Ted Lasso karakterine dayanıyor. Sudeikis, Lawrence, Joe Kelly ve Brendan Hunt tarafından televizyon için geliştirildi. Sudeikis'i, futbol koçluğu konusunda hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen İngiltere'de profesyonel bir futbol takımına koçluk yapmak üzere tutulan Kansas'lı küçük çaplı bir kolej futbolu antrenörü olan Ted Lasso rolünde görüyoruz.

    Dizide ayrıca, Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett GoldsteinPhil Dunster ve Nick Mohammed de rol alıyor. Sudeikis ayrıca, Universal Studio Group'un bir bölümü olan Warner Bros. Television ve Universal Television'la birlikte Doozer Productions aracılığıyla yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Doozer’den Jeff Ingold, aynı zamanda Liza Katzer'in yardımcı yapımcısı olarak ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top