Hesabım
    Netflix, Efsane Formula 1 Pilotu "Ayrton Senna" Hakkında Bir Mini Dizi Hazırlıyor

    Netflix, spor dramalarına bir yenisini daha ekliyor

    Netflix, üç kez Formula 1 Dünya Sürücüler Şampiyonası'nı kazanan Brezilyalı yarış efsanesi Ayrton Senna da Silva'nın (1960-1994) hayatına dayanan sekiz bölümlük kurgusal bir mini dizi hazırlıyor. Mini dizi, Senna'nın kişiliğini ve aile ilişkilerini keşfedecek. Başlangıç ​​noktası, Ayrton’un İngiltere’ye taşındığında ilk kariyer yapmaya başladığı zamanları içerecek.

    Senna, İtalya’nın Imola kentinde San Marino Grand Prix’i sırasında trajik bir kazayla hayatını kaybetmişti. Dizi, Senna'nın ailesinin aktif katılımıyla Netflix için Brezilyalı Gullane ("The Traitor") tarafından üretildi. Mini dizi, São Paulo eyaletinde Senna'nın büyüdüğü ev ve akrabalarının benzeri görülmemiş bir erişim izni verdiği samimi konumlara ek olarak uluslararası konumlara da sahip olacak.

    Ayrton’un kız kardeşi Viviane Senna tarafından yapılan açıklamada; "Onun hakkında sadece birkaç kişinin bildiği hikayeyi anlatacağımızı duyurabilmek çok özel. Senna ailesi, bu projeyi tamamen benzersiz ve benzeri görülmemiş bir şey yapmaya adadı. Ortağımız olmak için küresel erişime sahip Netflix'ten daha iyi kimse yok. Senna ihtiyacımız olan bir hikaye. Bir ulusu temsil etmek için hayali için savaşan ve birçok engelle karşılaşan genç bir adam. Senna Brezilya'yı birleştiriyor.” dedi.

    Fabiano ve Caio Gullane, "Senna yolculuğuna São Paulo'da başladı ve dünyayı fethetti. İlham verici yolculuğunu, nerede olurlarsa olsunlar tüm hayranlarına götürmekten onur duyuyoruz." derken, Brezilya'daki Netflix orijinal uluslararası prodüksiyonların direktörü Maria Angela de Jesus ise "Ayrton Senna'nın nesilleri ve sınırları kapsayan bir mirası var ve Netflix, bu efsaneye yeni bakışı 190'dan fazla ülkedeki abonelere sunmaktan gurur duyuyor ”dedi. Mini dizi, İngilizce ve Brezilya Portekizcesi olarak çekilecek ve 2022'de yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top