Hesabım
    William Jackson Harper, "Love Life"ın Kadrosunda!

    Harper, ikinci sezonda başrolde yer alacak..

    William Jackson Harper, HBO Max'te  yer alan "Love Life"ın ikinci sezonunda başrolde yer alacak. İkinci sezon New York'ta geçecek ve hep birlikte olacaklarının hayalini kurduğu kadınla yıllarca süren bir ilişkiden çıkan Harper’ın karakterine odaklanacak. Karakter, yaşadığı hayal kırıklığıyla, bulduğunu sandığı romantik doyum arayışına geri dönecek.

    İlk sezonun yıldızı ve sorumlu yapımcısı Anna Kendrick, Darby rolünü yeniden canlandırarak yeni sezonda da boy gösterecek. Harper en çok, bu yılın başlarında dört sezon sonra sona eren NBC komedisi “The Good Place”teki Chidi Anagonye rolüyle tanınıyor. Diğer TV rolleri arasında "Jack Ryan", "The Breaks", "Person of Interest" ve "The Electric Company" gibi şovlar yer alıyor.

    Harper, Oscar ödüllü yönetmen Barry Jenkins’in yakında çıkacak olan Amazon dizisi “The Underground Railroad”da rol alacak. Film tarafında, yakın zamanda hit korku filmi “Midsommar”da rol aldı. Ocak 2021'de Serial Box'ta yayınlanacak olan yeni Marvel sesli kitap dizisi “Black Panther: Sins of the King”in kadrosunda da yer alıyor.

    "Love Life", bu yılın başlarında resmi olarak yayın hayatına başlayan HBO Max'te çıkan ilk orijinallerden biriydi. Diziyi Sam Boyd yarattı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Bridget Bedard aynı zamanda ortak showrunner ve yönetici yapımcı olarak yer alıyor. Kendrick, Paul Feig ve Dan Magnante de yönetici yapımcılar. Dizinin prodüksiyonunu ise Lionsgate Television ve Feigco Entertainment üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top